Valaki adna nekem tanacsot? Szomoru vagyok nagyon!
Az a helyzet,h szeretnek babat!De parom meg nem!Mar jo ideje egyutt vagyunk es en mar nagyon vagyom ra,o csak annyit mond,h legyen meg a lakas a kello biztonsag a kicsinek,ez mind szep es az mikor lesz???Meg varni akar olyan 5-6 evig!Nagyon vagyom egy picire,nemtudom elmondani az erzeseim,de szerintem itt talalok olyan holgyeket akik megertenek engem!Tudom,h szeret ebben biztos vagyok,de akkor miert csinalja ezt?Tudom nagyon hulye kerdes,de engem akkor is sziven utot!:(Na meg annyit mondott,h o orulne ha netantan becsuszna!Akkor nemmindegy,h akarjuk vagy becsuszik??Nagyon felek,h ez vegett eltavolodom tole!:(Valaki adna tanacsot??
En 24(N) a parom 30(F)
Soha nem lesz olyan, hogy minden rendben lenne!! Valami mindig hiányozni fog, mindig lesz új cél, új vágy, ami szép dolog is, mert ez élteti az embert, de amellett egy baba is bele kell férjen!
Ne tedd meg azt vele, hogy a háta mögött nem védekezel, ezt mindenképpen meg kell beszélned vele, mert lehet valakinek ez bejön, hogy utána a férj imádja a gyerkôcöt, de hátbatámadásnak is veheti és végleg elhidegülhet!! Én ilyet is hallottam!
Reméljük hamarosan babát fogsz várni!
Sztem a fériak azért ilyenek, mert tudják, hogy ha lesz gyerek, övék lesz a családfenntartás felelőssége. Ha így gondolsz a dologra, akkor érthető, megérthető, hogy biztonságot akar Nektek, és értékelhető, hogy felelősséggel áll hozzá a dologhoz, bár és is átérzem a helyzetedet, mert átéltem, sőt, jóval idősebb korban.
Sajnos híján vagyok a női praktikáknak, mint pl. "rendezd úgy, hogy azt higgye, ő akarta így". Ezért én azt a módszert választottam, hogy rágtam a fülét. Ezt sem szabad persze túlzásba vinni, és az időpontot is körültekintően kell megválasztani, amikor felhozod a témát; de így megértette, hogy ez mennyire fontos nekem.
Kétéves a kislányunk, de most nemrég elölről kezdtem a fülrágást egy kistesóért. Belement, bár ő egyke és szerinte egy gyerek elég. Innen tudom, mennyire szeret bennünket :o)
A "véletlenül ess teherbe" módszert nem javasolnám, nagy a veszélye, hogy meginog a bizalom, és ez, valljuk be, jogos is lenne, hisz ez átverés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!