Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba? Ilyen tünetekkel...

Lehet baba? Ilyen tünetekkel mensi lesz, vagy babóca?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Nekem holnap(nem)kellene megjönni a mensimnek.3 napja van mindjárt megjön érzésem,(föleg reggelente),cicifájás még annyira se,mint mensi elött szokott,viszont keményebbek, feszülnek.Már kb.1 hete szurkál a hasam,2 napig volt fehér folyásom,ma már inkább ilyen barnás folyás.Amugy se hányinger, se kávéundor,se szédelgés.Szerintetek mi lehet?Már 1 éve szeretnénk babát,és most valahogy mást érzek, mint eddig mensi elött!Remélem összejött!Köszi elöre is a válaszokat!Puszi nektek!
2008. febr. 18. 14:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Jah,és még elfelejtettem, hogy a hőm. ma reggelre 37.2 lett...eddig 36.7-36.9 volt.Én ugy tudom, mensi elött lefelé megy.Ugye?
2008. febr. 18. 14:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia nagyon is lehetsz terhes,főleg ha a hőd fenntebb van. Nekem 3-hete késik és még mindig menzi érzésem vn.sokan azt mondják hogy a menzis érzéseket akkor is érzed ha babás vagy.Mi is 1 éve szeretnénk babát a férjemmel.De én meg még terhességi tesztet sem vettem,mertfélek a negatív ered ménytől.Régebben mindig vettem tesztet ha késett 1 napot akkor is de amikor - lett nagyon elkeseredtem. Ugyhogy most inkább kihagyom.sok sikert neked.
2008. febr. 18. 15:08
 3/9 anonim ***** válasza:
HŐD MIATT LEHET BABA A DOLOGBAN. A TÖBBI DOLOG SZERINTEM INKÁBB A MENSIT JELZI.
2008. febr. 18. 15:09
 4/9 anonim ***** válasza:
AZ ELSŐ VÁLASZADÓNAK MONDOM, HOGY SZERINTEM A HÁROM HETES KÉSÉS MIATT NYUGODTAN VEGYEN TESZTET, MERT AZ NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL + LESZ.
2008. febr. 18. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
ha barnás a folyás lehet hogy megjön de ha még ma veszel egy medilab tesztet az kimutatja ha baba lesz nekem a menzesz előtt három nappal már két csík volt legyél optimista és az érzéseidre halgass
2008. febr. 18. 15:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek a gyors válaszokat,ugy gondoltam, hogy ha nem jön meg addig, akkor holnap reggel tesztelek.Csak én is félek a nega teszttől:(Majd megirom mi lett!Köszi mégeccer, és szoritsatok! Puszi
2008. febr. 18. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
lehetséges a holnap reggeli teszt még korai lesz, inkább várj még 4-5 napot, ha addig sem jön meg, csak hogy nehogy csalódj a nega teszttől:))) Drukkolok, majd írj!
2008. febr. 18. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
2. válaszoló vagyok.Én is azt tanácsolnám hogy majd csak 4-5 nap múlva vegyél tesztet,mert ha még negatív,és terhes vagy potyára szomorítod el magad.Én is nagyon félek a teszttől mert mindig azt érzem hogy megakar jönni de már 3hete késik és a hőm meg 36,9. drukkolok neked.
2008. febr. 18. 15:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Na jól van:)Ha kibirom, akkor szót fogadok nektek, és várok egy pár napot, addig nem tesztelek!Jajj,de nehéz lesz:)És én is drukkolok nektek!
2008. febr. 18. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!