Ezek már jelek? 21. -ére ki nem várja, és ő mit érez?
Szia! Igen, lehetnek jelek, de van akiknél a mellek amúgy is megdúzzadnak és a dereka is szokott sok nőnek fájni menszi előtt! De gondolom nálad nem így van, mert akkor nem éreznéd különösnek most!
Amúgy én is ezeket érzem, de jóval erősebben, mint menszi előtt! Szurkolok magunknak!:)
Én keddre nem várom! És ez az első próbálkozásunk, úgyhogy nagyon nem élem bele magam, nem akarok csalódni! Meg hát csalóka ez az egész, mert mióta figyelem a testem, szinte minden mozdulatát észreveszem! Remélem nincs igazam és sikerül!
Ti mióta próbálkozok?:)
Én hőmérőzöm, de szerintem is sok mindent befolyásolhatja az ember testhőmérsékletét
! A görbém szerintem jól alakul és remélem fent is marad a hőm!
Szerintem minden nap próbálkozni ilyenkor a miatt nem biztos, hgy szerencsés, hogy nem termelődik elég idő alatt annyi spermium, ami hatásos lehet, szóval lehet, hogy csak vaktölténnyel lövöldöz ilyenkor a párod.
Amúgy én is nagyjából akkorra várom, furcsa tünetek nekem is vannak, én sem hőmérőzöm, majd lesz ami lesz. :)
Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!