Ki nem várja szerdára? Vannak már jelek? Nekem jelentkeztek furcsa tünetek. Bizsereg a cicim már 3 napja és megjön érzésem van szombat óta, hirtelen éhség és hirtelen undor valamilyen kajától vagy szagtól.
Én is szerdára nem várom. Az égvilágon semmi tünetem nincs. De amúgyis úgy érzem, hogy ez most nem jött össze. :-(
Egy fura dolog van rajtam, az, hogy nagyon szép a bőröm. Máskor mensi előtt már szoktak pattanások lenni.
De erre sajnos nem tudok alapozni.
Már csak pár nap, nem kell sokat várni és kiderül.
Én öt napja érzem a feszítést az alhasamban, azt, hogy épp most fog megjönni! ezen kívül nincs más tünetem! Most próbáltam ki a Jónás-naptárt....kíváncsi vagyok, mi lesz!
Reménykedjünk!( Sokszor egyébként akkor jön össze a baba, mikor nem is számítanak rá, mivel állítólag a meddőség nagy százaléka stressz és agyi eredetű! )
Nagyon szorítok Neked! Nekem már könnyebb a helyzetem, mert már van két tündér gyermekünk, egyik fiú, másik lány. Nemrég estem túl egy vetélésen, most telt le a türelmi idő.
Persze reménykedem. De a legutóbbi terhességemből (amit elvesztettünk), az az egy maradt meg nagyon, hogy rengeteg folyásom volt mensi előtt. Ez most nincs meg, ezért gondolom, hogy most nem sikerült. A cicifájdalom és a többi tünet, egy héttel jött később mint ahogy pozi lett a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!