VAn 2 dzsungim (szombat óta) és néha furcsa sípoló, csipogó hangot adnak ki. főként éjszaka! Ez miért lehet? Valaki azt mondta, hogy veszekedek--a másik válasz pedig az volt, hogy jól kijönnek csak "gyömöszölik" egymást, játszanak. Akkor most melyik?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 17:00
1/7 Salx Narval válasza:
Mindegyik válasz igaz lehet.Ha napközben nem veszekednek,akkor valószínű, hogy este sem.Én a helyedben két kuckót tennék be, hogy saját helyük legyen,lehet, hogy a helyért veszekednek.Milyen neműek?
2/7 A kérdező kommentje:
1 fiú és 1 lány. 2 kuckó van,de mindig egy helyen vannak!
2009. nov. 3. 17:12
3/7 anonim válasza:
Nálam a lány azért szokott csipogni, mert a fiú párosodni akar, de a lány nem.
Egy másik páromnál a fiú akkor szokott csipogni, ha a lány piszkálja, például kilökdösi a mókuskerékből. Figyeld meg őket. Ha csak bökdösik egymást, akkor csak játszanak, ha durvább, esetleg látod, hogy a csipogó fél menekül, akkor veszekednek.
4/7 anonim válasza:
Teljesen biztos ahogy szexelni akarnak, csak lehet hogy az egyik nem.takartd le öket napközben hogy azt hidjék éjszaka van és majd meglátod mi történik velük lehet hogy estére csendben maradnak.
5/7 anonim válasza:
Mi a fax az a dzsungi xDDD Én mindzsát nindzsót ismerek de ezt még nemhallottam :D
6/7 anonim válasza:
off
18:13 dzsungáriai törpehörcsög :)
7/7 anonim válasza:
uhh bazzz ezt valahogy nemtudtam volna kitalálni xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!