Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisak az ilyen emberek? Szombat éjszaka felhívta barátnőmet vmi gyerekes k..a és közölte vele hogy engem keres, meg hogy ma lenne nekem a csajjal tali, és még pofátlan módon lek...zta bnőm, meg ilyenek.
Biztos hogy nem tudod ki lehetett az???
Gondolom bejössz a csajnak, és féltékeny a barátnődre.Mindenesetre ne adj semmi okot a barátnődnek a bizalmatlanságra.
Én a helyedben kideríteném valahogy ki volt az, és alaposan beolvasnék neki.
Velem is volt hasonló...a barátomnak még nyáron smseket irogatott egy csaj..nem is volt vele gondom mert a barátom az összes vele váltott smst megmutatta, és közölte a lánnyal hogy nagyon szeret,akadjon le..az csak nem tette meg..hát kezembe vettem az irányítást, és mint utólag kiderült a drágalátós exbarátnője zaklatott minket álnéven mert nem tudja kiverni a fejéből a barátom:)) sajnos vannak ilyen emberek és én személyszerint csak sajnálni tudom őket,amiért nem tudnak elszakadni valakitől.
Nektek pedig sok sok boldogságot kívánok és ne hagyjátok hogy az ilyen kis szutykok bekavarjanak:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!