Miért jön össze valakinek rögtön a baba, aki akarja, annak pedig nem?
Ma este az egyik közeli barátnőm bejelentette, hogy babát vár. Egyedülálló anya mellesleg. Nov. 29-én volt egy egyéjszakás kalandja, védekezéssel. Menstruált folyamatosan és semmi panasza nem volt. Hétfőn elment orvoshoz, mert egy kicsit hízott, pedig fogyi tablettát szedett. Elküldték nődokihoz és kiderült hogy 14-16 hetes terhes. A vérzés ellenére mind a ketten jól vannak és makk egészségesek, pedig mostanában görcsöl és eléggé vérzik. Nem kell sem pihennie, sem gyógyszert szednie. Bár ő nem őrül neki, de azért leírtam nektek, hogy vannak még csodák, megjegyzem, az első terhessége is későn derült ki, mert menstruált és semmi panasza nem volt. Remélem ezzel a storyval van akinek tudtam segíteni, hogy van remény.
Mi is már fél éve babát szeretnénk, eddig sikertelen, ő meg nem is gondolt rá, és egy éjszaka alatt összejött.
Hogy mi a titok, nem tudom, rejtély, sors, ki tudja.
Mindenkinek minden jót kívánok, jó egészséget, és kitartás, mindig van remény.
En azt az egyet soha nem fogom megerteni, hogy miert azok lesznek terhesek akik nem varjak a babat. Ezt nem birom megerteni!
A baratnod meg raadasul menstrualt is, nem semmi. Es semmi jelet nem mutatta, hogy terhes? Nem erzett semmit?
Hát igen azoknak sikerül akik nem számítanak rá.Több mint két éve gyúrunk a babára,védekezés nélkül.Most összejött,de sajnos spontán elvetéltem.Én görcsöltem,véreztem napokon át,de nem maradt velem.Két évet vártam rá,és pár nap alatt elment.Pedig én nem fogyóztam,ettem a vitaminokat,táppénzre irattam magam,mert fizikai munkát végzek.Hihetetlen,hogy másnak egyéjszakás kaland után védekezéssel becsúszik.Sajnos a sors nagyon kegyetlen!!!!!Bocs,de ez most kijött belőlem.
Remélem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!