Hogyan "számolják" a vélt fogantatást?
Figyelt kérdés
Ma teszteltem pozitívat (halvány 2. csík). Megnéznétek, hogy mikor lehetett a fogantatás?
2009. márc. 11. 20:16
11/14 anonim válasza:
Így már értem csak az első válaszoló nem irta oda hogy adjak hozzá még utána kilencet ha odairta volna nem kérdeztem volna semmit mert igy már egyértelmű de köszönöm szépen.....
12/14 anonim válasza:
Mert azt írtam,hogy vegyél el 3-at:))
Elveszel 3-at,vagy hozzáadsz 9-et ugyan az.Első és utolsó előtti voltam.
13/14 anonim válasza:
Igazad van én nem értettem jól ne haragudj , már tiszta elme vagyok attól hogy most sikerült vagy sem ebben a hónapban mert a görbém nagyon biztató és ez miatt már nem tudok normális gondolkodni, még egyszer ne haragudj ... :-)
14/14 anonim válasza:
Ne görcsölj rajt az Istenért!!!
Hidd el,ez a legnagyobb ellenség.Nekem az első és a második gyerekem között 12 év van.Nem azért,mert ennyit akartunk.Mikor feladtam akkor jött:)))A második és a harmadik között 3 évet terveztünk,nekiálltunk a projeknek fél évvel korábban mint terveztük,és elsőre jött a drágám.
Így most csak 2,5 év a korkülönbség,nagyon meglepődtünk.
Tudom,hogy könnyű mondani,hogy hanyagold kicsit a témát és lazíts,de ha az orvos szerint semmi gond akkor tedd ezt.
Biztos sikerül hamarabb mint gondolnátok.
Sok sikert,minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!