Hogyan "számolják" a vélt fogantatást?
Ma teszteltem pozitívat (halvány 2. csík). Megnéznétek, hogy mikor lehetett a fogantatás?
Az utolsó mensid első napjához adj hozzá 7 napot,és számolj vissza 3 hónapot.Ez lesz a kiírt időpontod.
Gratulálok a babádhoz.
Köszönöm szépen!
Igazából azt nem tudom, hogy mikor menjek dokihoz? Jövő héten nem leszek itthon. Ráér másfél hét múlva menni?
Persze,hogy ráér.
Én az első gyerekemmel már szaladtam a pozitív teszt után,a másodikkal 6 hetesen, a harmadikkal 11 hetesen a 12 hetes uh előtt.
Tényleg csak a magam példájából következtetek a görbéd alapján: szerintem febr. 28. körül volt a tüszőrepedésed és hát a megtermékenyítés ideje. Inkább ekkor. Mert. A peteérés sajátossága a hő leesése és 0,3-0,5 fokos emelkedése. Nekem 2 nap alatt emelkedett. Neked 3. Ha jó a megérzésem. A beágyazódás ideje kb. nálad 6-7 nap, ami szintén a hő kiugrásával tökéletesen látszik, márc. 7-én. Utána még egyszer mehet feljebb hő a terhességtől! Azért gondolom, hogy kicsit később lehetett a tüszőrepedésed, mert ha a ciklust nézem és korábban lett volna a tüszőrepedés (febr. 22.), akkor már tesztelhettél volna akár erős pozitívat. Bár lenne igazam és sikerült neked! Akkor meg már mindegy. Ha a tapasztalataimra hagyatkozom még mindig, a klasszikus időben febr. 22-én lehetett peteérésed tüszőrepedés nélkül. Egy nagyobbacska tüsző nagyobb valószínűséggel később repedhetett meg! Egy kalappal! (remélem igazam volt :-))
Iker magzatok anyuja
amit az első válaszoló írt nem értem megmagyarázná valaki.egy pl az utolső menzi első napja 7.e abból visszaszámolok 7 napot az elseje és visszaszámolok még 3 hónapot akkor az január 1 .
Hogy is van ez?
Más sem érti vagy én vagyok ennyire hülye?
Természetesen kedves kérdező neked nagyon gratulálok ,. bár csak már én is itt tartanék.
Utolsónak!
A szülés várható idejét az orvos úgy számolja ki,hogy az utolsó mensi első napjához hozzáadnak 7 napot,és vagy elvesznek 3 hónapot,vagy hozzáadnak 9-et.Mi nem érthető ezen?
Tegyük fel márc 7-e volt a mensid első napja,akkor Te dec 14-re lennél kiírva.
Ezt nekem így számolta az orvos 15 évvel ezelőtt is mikor az elsőt szültem,meg most is amikor 8 hónapja a harmadikat.
Remélem érted már.
Sok sikert a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!