Milyen vizsgálatokra menjek el babavárás előtt?
Tudom most ki kell várnom a 6 hónapot de addig szeretnék mindent elintézni, hogy a következő picinél ne legyenek gondok.
vizelet megvolt, most várom a vérképet, gerincdokihoz meg a előtte kell elmennem 1 hónappal, fogászatra meg most járok.
Mik vannak még?
Szent Imre jól hangzik. Ott dolgozik a doki, akihez magánrendelésre járok. És ráadásul a Nyugatitól könnyen megközelíthető, bár tőlünk még így is messze van, de majd ha oda kerül a sor addigra megoldjuk.
Köszönöm a válaszokat.
A Szent Imrét csak ajánlani tudom, nekem már két babám is született ott, a harmadikkal pedig nemsokára megyünk be szülni. Teljesen más a hozzáállása az itt dolgozóknak, mint más kórházakban (tapasztalat).
Meg szabad kérdeznem, kit választottál orvosnak?
Jelenleg dr. Hamvas Ferenchez járok. Nagyon kedves, szimpatikus, és nem kertel, hanem megmondja a valót. Ha majd összejön a baba őnála szeretnék szülni. :)
Neked pedig gratulálok a picihez és sok egészséget és boldogságot kívánok nektek! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!