Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen vizsgálatokra menjek...

Milyen vizsgálatokra menjek el babavárás előtt?

Figyelt kérdés

Tudom most ki kell várnom a 6 hónapot de addig szeretnék mindent elintézni, hogy a következő picinél ne legyenek gondok.

vizelet megvolt, most várom a vérképet, gerincdokihoz meg a előtte kell elmennem 1 hónappal, fogászatra meg most járok.

Mik vannak még?

2011. máj. 12. 14:16
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Előző héten voltunk 4D-n ahol mindent rendben találtak, majd azon a héten bekerültem kedden, mert megijedtem mert egy kicsit megint elkezdtem vérezni. Akkor megvizsgáltak s azt mondták minden rendben a picivel, megfelelőek a méretei, jó a szívhangja, csak ami baj, hogy lecsúszott a méhszáj szélére a lepény amiatt vérzem egy kicsit, de majd feljebbcsúszik. Nézegették minden nap a szívhangot, és azt mondták rendben van, de a szövettan szerint már több mint 24 órája halott volt.
2011. máj. 12. 14:45
 12/25 anonim ***** válasza:

Melyik kórház?

Nekem 8. és 5. héten volt missed.

az elsőnél rózsaszín folyás volt egyből megvizsgáltak nem volt egyértelmü szívhang életjelenség . várták mig megindul a vetélés nem így történt ... másnap már látták hogy nem él több napja halott volt. ha nem lett volna színes folyásom talán fel se tünik senkinek .

2011. máj. 12. 14:47
 13/25 A kérdező kommentje:
Váci kórház
2011. máj. 12. 14:54
 14/25 anonim ***** válasza:
14:44 Bocs, hogy nem tudok olvasni a kérdező agyában, nekem nem esett le.
2011. máj. 12. 14:54
 15/25 anonim ***** válasza:

Ez ma már a 2. negatívum a váci kórházzal talán Te írtál a másik helyre is ahol nem látták a babát 6 hetes terhességi szívhang kérdés volt.

Ott írtam hogy megérdemelné a publicitást a dolog főleg ha nem veled történt.

Persze nem várja el senki hogy RTL klub fókuszhoz fusson bárki is ezzel a történettel mert a továbblépés a lényeg.

a dolgokon való felülemelkedés a pozítív szemlélet...

Sajnos ez nem egy fórum de ha úgy érzed beszélj egy olyan megértő személlyel ahol nem kétséges a dolgok tapintattal való megértése.

Látod itt több ezren vannak mégis volt egy akinek leesett hogy baj történt.

nem akartam halvaszülést írni az elején de ezt nem is reklámozza az ember igy nem minősítem az első hsz. utolsó hsz ét. ezt nem kell leirni!!!!

2011. máj. 12. 14:59
 16/25 A kérdező kommentje:
Én voltam aki írta a Vácot.
2011. máj. 12. 15:01
 17/25 anonim ***** válasza:

Akkor csak annyit tudok mondani hogy kerüld el őket messzire.

Minden jót kívánok Neked teljes szívemből!

+++++++++++++

2011. máj. 12. 15:03
 18/25 anonim ***** válasza:

14:59

Ez most olyan, h neked hogyhogy nem esett le azonnal tutibiztosra h a kérdező írta a másik vácos hozzászólást is?

2011. máj. 12. 15:03
 19/25 A kérdező kommentje:
Remélem, ha legközelebb összejön a pici sikerül valahogy elintézni, hogy Pestre kerüljek, mert ott találtam normális orvost. Ő küldött el vizsgálatokra is. Vácra meg be sem teszem a lábam csak átutazóban.
2011. máj. 12. 15:06
 20/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. máj. 12. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!