Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek szokott par csepp...

Kinek szokott par csepp verzese lenni peteereskor? Lett belole baba?

Figyelt kérdés
Ez jot jelent, ha van par csepp ver? En nekem ez most volt eloszor.
2009. márc. 10. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
ez max. beágyazódáskor van nem peteéréskor.
2009. márc. 10. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Jót jelent, mert tudod hogy megtörténik az ovuláció, vagyis leesik az ösztrogén szintje ami a tüszőrepedésért felelős. Nekem szokott lenni (amióta gyógyszert szedek, mivel nem volt szüszőrepedés, csak peteérés) de baba még nem lett belőle. :(
2009. márc. 10. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem tavaly márcusban volt ilyen,akkor azt hittem,hogy beágyazódás,nagyon örültem,de sajnos hiába.Majdnem pont 1 évre rá 1,5 héttel ezelőtt volt ilyen.Elmentem dokihoz,mivel clostyt szedtem,azt mondta,hogy ez félidős "vérzés" és,hogy nem valami jó dolog.De amíg csak pár csepp van pár napig az nem gond.De azért reménykedj,nálad hátha a beágyazódás jele!

Sok sikert!

2009. márc. 10. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem lehet szerintem a beagyazodas jele, hisz a ciklusom 14 napjan vagyok. Ha az lenne akkor a multkori mensesem utan kozvetlenul estem volna teherbe, nem?
2009. márc. 10. 20:39
 5/5 anonim ***** válasza:

csodák vannak, amúgy a nyákod milyen? mert ha tjojásfehérjés, akkor lehet az ovuláció jele.

nekem mindkét terhességemnek ez volt a tipikus beágyazódás jel, a legelső, drukkolok, mindenesetre gyakorlatozzatok sokat, az nem árt, és ha mész dokihoz feltétlen kérd ki a véleményét!

2009. márc. 10. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!