Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hihetek a tesztnek? A halvány...

Hihetek a tesztnek? A halvány csík is csík?

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam egy tesztet, mert már 7-ik napja késik. Halványan megjelent a második csík a T betű alatt. Ezek szerint sikerült ugye? Nyugtassatok meg, mert annyira szeretném ezt a babót, ugye már ott van a pociban, és nem a teszt játszik velem?!Szerintem csinálo, holnapután mégegyet, biztos ami biztos alapon.
2008. febr. 16. 07:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gratulalok,Te babas vagy!

De,h megnyugodj csinalj majd egy meg egy tesztet ahogy Te is irtad!

Boldog babavarast!

10 hetes kismama

2008. febr. 16. 08:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is csak gratulálni tudok!!! :D

Halvány csík is csík! :D

Boldog babavárást!!

30 hetes kismama

2008. febr. 16. 11:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is halvány volt, nem akartam elhinni, hogy tényleg terhes vagyok. csináltam négy tesztet zs, és mind halvány volt. Azóta 10 hetes vagyok. Gratulálok, te is terhes lettél!
2008. febr. 16. 13:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is alig lehetett látni a csíkot!Csináltam másnap reggel mégegyett (még a mensi elött 2 nappal),az is halvány volt nagyon!Most 20 hetes vagyok!Gratulálok!!:)
2008. febr. 16. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is alig látszott a második csík! Így másnap csináltam még egyet, az is halvány volt, így vártam 4 napot, és az már erősebb lett.

Most 22 hetesek vagyunk!!!

Nagyon boldog babavárást! Gratulálok!!! Légy üdvözölve a kismamaklubban! :)

2008. febr. 16. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
csík bizony!!!gratulálok!!!
2008. febr. 17. 00:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, a halvány csík is pozitív!:) Nekem 11 napja késik és a tesztjeim halvány csíkosak lettek! De az UH-n még nem látszik semmi. Voltál már dokinál?
2008. febr. 21. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Legyek kedvrontó? Bár azóta bizonyára kiderült, hogy csík volt-e a csíkod.

Múlt hónapban késő mensivel 2-t teszteltem, mindkettő halvány csíkos lett. Nagyon boldog voltam.

Eredmény: pár napra rá mensi.

Most egy újabb nagyon halvány (sokkal halványabb) teszt, de már nem élem bele magam, várok a kimaradó mensiig (10-e körül esedékes).

Azért remélem Neked sikerült!

2008. febr. 29. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!