Hogy kéne még próbálkoznunk hogy végre összejöjjön?
Figyelt kérdés
Már 8 honapja szeretnénk.Érzem hogy a 14-edik napon van pé-m.Az lh teszt mindíg csak aznap pozitív,aznap van tojásfehérje folyásom,görcsöl a hasam,gyergyaállást csinálok,hőmérőzök és mégse.Voltam dokinál látta a nagy petémet.Jövöhéten lesz az ovum,segitsetek!Köszi2009. márc. 10. 16:02
1/9 A kérdező kommentje:
28 naposak a ciklusaim.Most azt gondoltam hogy a 14-edik nap elött kb 4-5 napig nem sexelünk hanem a 14-edik naptol minden nap,és ha a 15-ödiken lesz tüszőrepedés akkor nem lesz kevés a sperma?Mivel elötte nap már együttvoltunk.Bocs a sok kérdésért:)
2009. márc. 10. 16:05
2/9 anonim válasza:
lehet hogy a pároddal van gond. vagy egyszerűen nem passzoltok ilyen is van. Cickafarkot próbáltad? vagy a barátcserjét? meg hátulról is jó ha ugy végződik az aktus:-)
3/9 anonim válasza:
ja szexkérdés. az ideális a kétnaponta függetlenül mikor van peteérés. ha sokat vártok pé előtt attól hogy több a mennyiség nem több az esélye a biztos fogamzásnak. tehát fölösleges 5 nap szünet. utána meg sok a naponta. de inkább csináljátok ugy ahogy jól esik. Itt mindenki azt irja hogy mikor lemondott a trükközésről, számolgatásról mindjárt összejött:-)
4/9 anonim válasza:
Szia! Lh tesztet használtam én is. A pozitiv és a rá következő negativ napon voltunk együtt és sikerült teherbeesnem. Termékeny napok a peteérés előtt kb 3 nap és a peteérés után 1 nap. Szóval inkább peteérés előtt legyetek együtt, a sperma ugyanis 76 óráig is életképes. A pete élettartama 24 óra, de a 20. óra után benne már bizonyos öregedési jelek észlelhetők. Ha ilyen túlérett petét termékenyit meg az ondosejt, állitolag nagyobb az esély az osztodási zavarra.
5/9 anonim válasza:
Szia!Én már lassan két éve várom a gólyát így nagy tapasztalattal sajna nem rendelkezem viszont eddig azt hittem velem van baj függetlenül attól,hogy orvos szerint minden rendben!Egy hónapja voltunk párommal urológusnál és kiderült lassúak a spermái talán ez a gond!Még nem értünk a végére mert ki kell deríteni mi okozza és ha lehet orvosolni!Egyszóval lehet,hogy veled tényleg minden rendben és tehetsz bármit ha párodnál valami nem jó!Azért annyit,hogy ha 14.-e közeleg próbálkozhattok két naponta a mennyiség annyira nem csökken le és garantáltan lesznek mindíg katonák ha jön a bevetés!:)Sok sikert!
6/9 A kérdező kommentje:
Most akkor hogy legyünk együtt?Már végképp nem tudom eldönteni.Köszi
2009. márc. 10. 17:57
7/9 anonim válasza:
Szia!
nagy valószínűséggel a tüsződ már megreped a 14. nap végén, 15. nap elején. Ha a 15. napon vagytok együtt, akkor a kettő nem fog találkozni. Idő kell ahhoz feljussanak a spermák, és nagy versengés megy a petéért...!
Legyetek együtt a 12. és a 14. napon és a 16. napon, vagy a 13. napon, 15. napon!
Ha 2 naponta együtt vagytok, biztosan lefeditek a termékeny időszakot!!
8/9 anonim válasza:
ne görcsölj mert nekem sem jött össze csak amikor mult honapban nem figyeltem mikor szexelünk és ma pozitivat teszteltem idd a palástfü teát pétöl menszesz elsö napjátol cickafarrk teát péig. én is ittam 2 honapig és végre sikerült a babo:))))))))))))))voltunk 3 hete sperma vizsgálaton tökéletes a párom az eredménye. engem hormon vizsgálatra küldött a dokim ciklus 21.napján meg menszesz 3.napján. tegnap lett kész az eredményem a 21.napos.3.napost nem tudtam meg csináltatni mert nem jött meg a menszeszem 4 napja ma hajnalban + teszteltem:)))))))))))))))))
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Teákat nem merek inni,hátha "felborul a szervezetem".Amúgy ezeket a teákat ajánlotta már valakinek a nőgyógyász is?A ciklusaim amugy 28 naposak.Hát akkor lehet hogy kétnaponta leszünk együtt,még nem tudom.De nekem a doki a 13-madik napomon azt mondta hogy együtt kell lenni minden nap.És ha 14-edik napon együttvagyunk meg majd a 16-odikon akkor szerintem az kevés lesz mert lehet hogy pont akkor reped meg a tüsző amikor kihagyunk egy napot.Az utolsonak gratulálok:)
2009. márc. 11. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!