Hisztek abban, hogy azért nem jön össze a baba, mert az első babavárásomnál nem kívántam, hogy megszülessen és így bűntet az ég?
Amikor először teherbe estem párommal már szerettünk volna babát, de egyszeri alkalommal lefeküdtem a régi párommal, akivel védekeztünk ugyan gumival, de csak a végén vette fel és így nem 100% volt a biztonság. Körülbelül akkor volt peteérésem, amikor vele voltam együtt, így mikor + lett a tesztem, tudtam, hogy az övé. Nem akartam hazugságban élni, és a mostani páromat szerettem, imádtam, így azt kívántam, ha nem a páromé, akkor ne maradjon meg a baba, És 8 hetesen missed ab lett a vége. Azóta hiába várjuk, nem jön össze.
Kérlek, ne ítéljetek el, megvolt rá az okom, hogy megtörtént a dolog. De néha már azon filózom, hogy nem akartam akkor a babát, hogy ne kelljen hazugságban élnem a saját hülyeségem miatt, és most ezért nem lehetek anya. Vélemény?
Szia.
Szerintem ez butaság hogy azért nem jön mert az elsőt nem szeretted volna .
Én nem itéllek el mert csak te tudod hogy miért kellett igy döntened de mert ha már igy alakult akkor inkább jobb hogy elment mintsem hogy egy életen át hazudnod kelljen én megértelek.
Problémádra visszatérve , mikor volt ez a vetélés?
Lehet hogy nem tisztultál ki teljesen és valami ott maradt és azért nem jön?
Volt gyogykaprásod a vetélés miatt?
Azóta voltál már orvosnál hogy megvizsgálja hogy nincs-e komoly baj mert azért biztos hogy nem azért ment el az első babád sem mert azt szeretted volna hanem valami testi baj volt az oka lehet hogy ezt kikéne vizsgáltatnod, és irtad hogy a volt párodtól estél teherbe az is lehet hogy a mostani párodnak bajvan a spermájával őt nem vizsgálták ki?
Mióta próbálkoztok?
Ciklusaid rendszeresek?
Görbéd nincs?
Szerinem talan stresszelsz, esetleg a parodnak nincs olyan jo spermaja, mint a masik sracnak volt, ezert nem jon ossze a baba. De ez meg nem annyira sok ido, hogy elkeseredjel. Amikor mar hosszu evek ota nem jelentkezik a baba, az kellemetlenebb.
Legyetek egyutt minel tobbet, es ne stresszelj, vard a babat, o tudja mikor kell jonnie! Ne erolkodj, nem jo, bizd a veletlenre, szerintem mindig akkor sikerul. Amikor ragorcsolsz, es az egyuttletek is arrol szolnak, hogy na, most akkor baby, nem jon ossze. Csak lazan, sikerulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!