Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nemvárt előtt 4 nappal már...

Nemvárt előtt 4 nappal már tele vagyok tünetekkel, de a teszt negatív (xEpil), vegyek másikat, vagy fogadjam el, hogy nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés

Már vagy 4 tesztet csináltam,mind negatív.

Nekem meg mondhatnám,hoyg egyértelmű tüneteim vannak.

Olyan dolgoktól undorodom,amitől eddig nem (szagok,ízek),iszonyatos étvégyam van,állandóan ég a gyomrom és szédelgek,néha "nyom" az alhasam (úgy értem nem fáj csak olyan mint mielőtt meg szokott jönni).

2011. máj. 7. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Walentin, 25-ös, de nekem a 12.dpo-n du már pozit mutatott!!!! Igaz halványan,de piros volt a csík!
2011. máj. 7. 19:09
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Következő teszt majd hétfőn vagy kedden lesz akkor,addig szerzek valami "normálisat". :-)

Majd írok,hogy mi lett.

2011. máj. 7. 21:27
 13/18 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Az első teszted anno valószínűleg akkor is pozi lett volna időn túl, ha nem lettél volna babás. Az nem számít, rá is írják mindegyik tesztre. Az hogy később kiderült, hogy tényleg babás vagy, csak a lehetséges két eredmény egyike. :-) 50%.

Ne ebből indulj ki. Nemvárt napján érdemes elkezdeni a tesztelgetést, egészen pozitívig. :-)

2011. máj. 8. 09:33
 14/18 Zsanett 24 ***** válasza:
Nemvárt elött 4 nappal vagyok énis! 1 hete csináltam tesztet,de negatív lett! Nekem is vannak tüneteim,szúrkál a hasamba,állandóan ennék,ég a gyomrom és evés után fel vagyok puffadva!lehet hogy csak bebeszélem,vagy az idegesség!15-én kiderül addig csak várni tudok,tesztet nem merek csinálni,nehogy korai legyen!
2011. máj. 11. 09:19
 15/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Vettem más fajta teszte(ke)t,és mindegyik pozitív lett,csak az xEpil nem. Nem is jött meg szerencsére.

2011. máj. 11. 22:15
 16/18 Manka68 ***** válasza:
Gratulálok neked!! :-)
2011. máj. 12. 04:53
 17/18 Zsanett 24 ***** válasza:
Gratulálok!!:D
2011. máj. 12. 16:26
 18/18 Zsanett 24 ***** válasza:
100%
Hali csajok! nekem azóta sem jött meg,ma teszteltem,megjelent a második csík,de nagyon nagyon halvány,alig lehet látni de ott van!Nemtudom hogy hihetek-e neki!:(
2011. máj. 30. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!