Hogy lehet az, hogy ilyen tünetekkel mégis újra meg fog jönni a mensim?
Most már aztán teljesen elszomorodtam! :(((
Holnapra nem várnám a mensimet, ami mindig pontosan szokott jönni, és ma egy kis barna maszatolást fedeztem fel. :( Nekem több napig szokott lenni ez a kicsi maszatolás a mensi előtt és már nagyon bíztam benne, hogy most sikerült mivel nem maszatoltam még, és mert még különböző új tüneteim voltak, ami eddig nem volt jellemző:
- szédülés
- székrekedés (pedig ilyenkor már hasmenésem van MINDIG)
- szag- és ízérzékenység
- fehér testápolószerű ill. fehér nyúlós folyás a mensi előtti napokban szárazsággal felváltva (tegnap is még, pedig nekem mindig vizes szokott lenni előtte)
- nem érzem azt a bizonyos bugyborékolást ott lent, pedig mindig szoktam
- enyhe derékfájásom volt 2 napig meg fura enyhe alhasi fájás (ilyen nem szokott lenni)
- a hőm folyamatosan magas, többször mértem most 36,9-et, (de úgy látszik ez se jelent semmit, mert holnap lezuhan 36,5-re...)
- fura alhasi feszítő érzés
- nyillalások a hüvelyben
...stb.
Egyszerűen nem értem, hogy ilyen tüneteim voltak és mégis meg fog jönni! :((( Én már nem is tudom, hogy akkor mit kéne éreznem már, ami már terhesség lenne...mert annyiféle tünetem volt. :( Szerintem soha nem fogom ezt megtudni, mindig csalódni fogok.
Egyrészt, amíg nem jön meg, addig nem lehet tudni biztosra, mert barna maszatolás baba mellett is lehetséges.
Másrészről sajnos, ha valaki görcsösen szeretne gyereket, akkor testi tüneteket is tud pszichésen produkálni.
Harmadrészről megértem szomorúságod, de ez még nem jelenti azt, hogy sosem lesz gyereked, még ha ebben a percben így is érzed magad...
Egyébként mióta próbálkoztok?
Egy év után szokták javasolni a kivizsgálást mindkét fél részére. Talán érdemes, mert lehet, hogy van valami szervi ok, ami könnyedén orvosolható, és akkor nem kell "feleslegesen" várakozni.
Legjobbakat Nektek!
Kedves utolsó hozzászóló!
Gratulálok neked!
És te mikorra nem vártad? Még mindig barnázol??
Akkor ezek szerint én egy olyan nő vagyok, akinek minden ciklusában a mensi más tünetekkel jön elő...ez a mostani pedig a legkülönlegesebb volt amiből szintén mensim lesz, jajj, de várom már a reggelt, csúcs lesz! :(((
Hogy is gondolhattam én azt, hogy nekem sikerülhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!