Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenki vélménye érdekel, te...

Mindenki vélménye érdekel, te mit tennétek a helyemben? Fontos! Lent

Figyelt kérdés

kicsit hosszu lesz és néha nyers,de csak h értsétek:

2010májusban szültem, okt és dec hóban volt vérzésem azóta semmi. pcos vagyok igy tudom az okát,elötte sem volt másként,a fiam is egy kis csoda:)

szeretnénk tesot, a dokim irt fel Norcolutot és clostit h csináljunk egy vérzést majd peteérést.

ma kezdetem volna reggel de! reggel 7kor a wc papiron barnás-rózsaszínes (inkább barnás,de nem sötét) maszat. a fehérnemün nem látszott,nem nagy mennyiség. most 3kor ha csak simán megtörlöm nem látszik semmi,de ha egy picit a hüvejbemenetbe nyomom a papirt akkor ugyanugy halvány barnás (na ez volt a nyers)

4dologra tudok gondolni:

-tegnap voltam uh-on és este volt sex is,hátha ott sérült picit a hüvelyfal.

-meg fog jönni(bár akkor erősödnie kéne)

-valami fertőzést kaphattam s talán attól(de nem érzek viszketést v ilyesmi)

-beágyazódás (március óta nem védekezünk ujra,addig óvszer szüléstől kezdve)......

de nem tudom erre mennyi esély lehet...

na most ha a legutóbbi akkor a norc.-al ugye ledobatom a nyálkahártyát,s a "babát" is...

az uh-on a méhnyálkahártya 10,5mm (+méh méret és enyhe pcos petefészkek van irva)

várjak kicsit? 2hét ide vagy oda már oszt vagy szoroz ha mégsem az nem? te mit tennél?

2011. máj. 6. 15:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszönöm!!!!!:))

bár én megmondom őszintén nem hiszem h baba lenne...de az miatt az 1% miatt várok, s én lennék a legboldogabb ha összejönne a tesó...hiába mondom h nem hiszem, azért akarva-akaratlanul az ember nem tudja nem beleélni magát...pénteken csinálok egy tesztet ugy döntöttem,addigra ugy gondolom h biztos eredményt kapok akármi is az, akit érdekel ugorjon vissza, megirom mi lett :)

ja,még annyit h tegnap meg ma uuugy fáj a hátam jobb oldalt meg a derekam h ihaj..de ezt arra fogom h a nagyfiam emelgetem...de pont most fájdult meg? mörfi...:D

2011. máj. 8. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Akkor pénteken benézek... remélem ++++++ lesz!

DRUKK!

22 hetes km

2011. máj. 9. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!