Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenki vélménye érdekel, te...

Mindenki vélménye érdekel, te mit tennétek a helyemben? Fontos! Lent

Figyelt kérdés

kicsit hosszu lesz és néha nyers,de csak h értsétek:

2010májusban szültem, okt és dec hóban volt vérzésem azóta semmi. pcos vagyok igy tudom az okát,elötte sem volt másként,a fiam is egy kis csoda:)

szeretnénk tesot, a dokim irt fel Norcolutot és clostit h csináljunk egy vérzést majd peteérést.

ma kezdetem volna reggel de! reggel 7kor a wc papiron barnás-rózsaszínes (inkább barnás,de nem sötét) maszat. a fehérnemün nem látszott,nem nagy mennyiség. most 3kor ha csak simán megtörlöm nem látszik semmi,de ha egy picit a hüvejbemenetbe nyomom a papirt akkor ugyanugy halvány barnás (na ez volt a nyers)

4dologra tudok gondolni:

-tegnap voltam uh-on és este volt sex is,hátha ott sérült picit a hüvelyfal.

-meg fog jönni(bár akkor erősödnie kéne)

-valami fertőzést kaphattam s talán attól(de nem érzek viszketést v ilyesmi)

-beágyazódás (március óta nem védekezünk ujra,addig óvszer szüléstől kezdve)......

de nem tudom erre mennyi esély lehet...

na most ha a legutóbbi akkor a norc.-al ugye ledobatom a nyálkahártyát,s a "babát" is...

az uh-on a méhnyálkahártya 10,5mm (+méh méret és enyhe pcos petefészkek van irva)

várjak kicsit? 2hét ide vagy oda már oszt vagy szoroz ha mégsem az nem? te mit tennél?

2011. máj. 6. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Felhívnám a dokimat és megkérdezném tőle. Szerintem nem szednék be semmit...nehogy baba legyen aztán még rosszat csináljak ezzel.
2011. máj. 6. 15:14
 2/12 anonim ***** válasza:

én várnék,majd csinálnék tesztet

ha negativ,még mindig megcsinálhatod amit a doki mondott

ha meg baba,akkor norcaloc kuka,és öröm és boldogság

2011. máj. 6. 15:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem vagyok pcos, de ma ugyanezt tapasztaltam! Még lehet egy kicsit össze-vissza a menzeszem, mert nemrég hagytam abba a szoptatást (mi is testvér project-en vagyunk) és nekem is ez a barnás váladék van. Betettem egy betétet, hogy lehet megjön (ez volt hajnali 4kor), azóta már teljesen abba maradt.

Én biztos, hogy várnék a helyedben, mert a méhnyálka is elég vastag volt, úgyhogy én nem kockáztatnám.

Ahogy írtad is, az a 2 hét nem oszt, nem szoroz.

Én drukkolok Neked/Nektek!

Majd írj, ha lesz valami hír! :)

N

2011. máj. 6. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerinem is várj, nehogy aztán baj legyen. Később is beszedheted, ahogy mondta 1-2 hét nem oszt nem szoroz. Várjuk majd a fejleményeket.

Szurkolok.

2011. máj. 6. 15:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Én biztosna a dokival vitatnám ezt meg,akár telefonon akár személyesen ugyan ilyen részletességgel elmesélve neki.

Ha egy csepp esélyed is van arra,hogy baba legyen,akkor nem szednék be semmit.

Ebben viszont mi ezek alapján sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudunk.

2011. máj. 6. 15:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is pcos vagyok a második babára várok én 2010 márc szültem.Ugyanez van mint nálad én elkezdtem szedni a clostyt szóval te tudod de én szedném a helyedben.Szerintem a babára kicsi az esély sőt...
2011. máj. 6. 15:53
 7/12 A kérdező kommentje:

closty elött kéne norcolutot is szednem.. na mindegy

köszönöm a véleményeket

hétfőn felhivom a dokit,ezen már nem mulik..ha 5hónapja nem menstruáltam még kibirok egy hetet kezelés nélkül.

én sem hiszem amugy h beágyazódás, de hátha..sosem lehet tudni!(fiam is totál spontán fogant 3hó vérzéskimaradás után.

ha esetleg mégis az...akkor mikor kéne tesztelnem?kb 10nap ugye?(hisz ovu és beágy. közt van kb 1hét,ovu kb 1hét...)vagy elöbb is akár?

2011. máj. 6. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is varj meg lagalabb egy hetet. Be ne szedj semmit. Ez a par nap mar nem oszt, szoroz. Gyozodj meg eloszor, hogy nem vagy babas. Ha tenelg beagyazodas akkor a biztonsag kedveert csinalj 1 het mulva is egy tesztet ha a mostani negativ lesz (12 nappal a fogantatas utan mar pozit mutat), ha az is negativ akkor kezd el a gyogyszert.
2011. máj. 6. 17:03
 9/12 anonim ***** válasza:

"na most ha a legutóbbi akkor a norc.-al ugye ledobatom a nyálkahártyát,s a "babát" is.."

..szerintem abban a pillanatban, amikor ez megfogalmazódott benned, már tudtad is, hogy nem fogod beszedni.. ;-)

2011. máj. 6. 19:58
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

a tesztek elvileg beágyazódás után 3 nappal mutatják ki a terhességet (a 20-as és a 25-ös tesztekre ezt szokták írni). Úgyhogy szerintem ha vársz 4 napot akkor majdnem biztos eredményt fogsz kapni ha tesztelsz.

Nagyon szorítok Neked!!!!

22 hetes km

2011. máj. 8. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!