Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Lehet...

Megnéznétek a görbém? Lehet baba gyanús?

Figyelt kérdés

Ez a mostani: [link]

Ez a múlthavi: [link]

A mostaniban a két nagyon magas azért értékelhetetlen,mert meg voltam fázva,és 2 napig hőemelkedésem volt.Múlt hét vége óta szédülök,és hányingerem van néha.Csak nem tudom,hogy a betegségtől,vagy babától.

2009. márc. 9. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:

szia!

Jól látható az ovulációd a hőből is és a nyákodból is, és jókor voltatok együtt! :)

Szerintem lehet baba! Csak maradjon fent a hőd! :)

szerintem két nap múlva már tesztezhetsz, hisz akkor már 12 nap eltelik az ovud óta! de ha biztosra akarsz menni akkor inkább várj a nemvártig és csak akkor tesztezz!

Megy a drukk neked!

és kétcsíkos tesztelést kívánok neked!

Mindig 34 napra szokott megjönni a mensid?

2009. márc. 9. 12:47
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi!Igazából 29-30napos ciklusaim voltak.Szerintem múlt hónapban nem volt tüszőrepedésem,vagy peteérésem,azért volt ilyen hosszú.
2009. márc. 9. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!