Lehetséges, hogy negatív teszt ellenére babás vagyok?
Figyelt kérdés
12 napja késik a mensim, csináltam 3 tesztet a legutóbbit tegnap, mind nega. A következő tüneteim vannak: mintha megjön érzés, puffadt has, erzékeny mellbimbo, megnövekdett mell, néha émelygés de nem minden nap, néha szédülés ez sem minden nap, fáradtság, ingerlékenység, rossz kedv, derékfájás néha olyan mintha leszakad és már több mint egy hete folyamatosan görcsölök, néztem a hőmet is reggel ágyból kikelés előtt ha száj, végbél akkor 37, 37,2 hónaljból csak 36,5 körüli érték jön. Kértem dokihoz időpontot de csak jövő hét utáni keddre sikeredett, addig engem meg esz a fene h nem tudom mi van velem. Nem ragaszkodom pszichésen a babához hisz nem tervezett terhesség lenne de örülnék az új jövevénynek. Csak izgulok h vmi komlyabb baj van a hattérben. van vmi jó ötletetek?????? Köszi.2008. febr. 15. 05:47
1/1 anonim válasza:
Ez lehet hormonális is, vagy valami betegség, gyulladás. Szerintem ha 3 teszt nem mutatta ki ne nagyon éld bele magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!