Ellentmondó tesztek - lehetek babás?
Nem tudom, olvasod-e még ezt a kérdést: ma lettünk 12 hetesek. Végül csak két csík lett, de a Medi Labot messze elkerültem :)
Köszönöm, hogy szurkoltál nekünk. Te babád hogy van?
JAAAAAAAJ DE JÓÓÓÓ!:))))
Nagyon örülök! És minden ok? Jól vagytok?
Mi már elmúltunk 20 hetesek is. Kukija van a Tökmagnak!:) Meg már nagyokat rugdos!
Majd írj,hogy mi van veletek!
De jó, hogy ilyen hamar válaszoltál! Az eleje nem volt problémamentes, sokáig véreztem, de nagyon vitézül küzdöttünk. Már kezdenek alábbhagyni a roszzullétek is, és gömbölyödünk lassan. Persze még nem tudni, hogy fiú vagy lány lesz (lehet, hogy nem is kérem majd hogy mondják meg, olyan izgalmas a várakozás).
Olyan sokat jelentett, amikor rám parancsoltál, hogy lányom, lesz az még két csíkos is. Óriási ereje van a szavaknak, köszönöm Neked! A kétcsikost pedig beletettük egy nagy képkeretbe, és most az van a szoba közepén családi fotóként :)
Látod! Mondtam én!
Mi is elraktuk a teszteket. Mind a 15-öt,amit csináltam!
Jó egészséget nektek és boldog babavárást! Ha van kedved írd meg,hogy miként alakult a sorsotok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!