Ha a terh. Tesztek negatívok és még mindig magas a hőm 36,7 akkor miért nem jön már meg a menstruációm?
Ha rendszeresen méred az ébredési hődet, akkor látszik mennyi az alaphőd, napközbeni hő nem mérvadó.
Elvileg mielőtt megjön, de nekem pl. csak aznap amikor megjön akkor esik a hőm, legutóbb 36,9-ről 36,5-re esett.
Mennyit késik?
11 napja késik. de a hőm meg ingadozik 36,6 és 36.8 között. nem akar leesni. negatív terhességi tesztek.
ebben a hónapban szedtem antibiotikumot 2x is kellett, egyszer felfázásra, másodszor meg mandulagyulladásra. lehetséges, hogy eltolták a mensim a gyógyszerek?
becsatolom:
a teszten volt egy halvány második csík is de alig volt észrevehető. szerintem ez nem terhesség. inkább a sok gyógyszer miatt késik :(
Olyan nincs, hogy halvány második csík! Akkor van ott valaki! Ha halvány is, akkor is!
Mikor csináltad? Csinálj még egyet.
szerintem ebből baba lesz, főleg ha volt egy halvány pozid. Nincs meg a teszt? Felrakhatnád, hogy mi is megnézzük.
Reggel tesztelj egy másikat! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!