Ki nem várja mára vagy holnapra? Tünetek, tesztek?
Nekem már tegnapra nem jött meg, de még nem teszteltem. Lehet holnap fogok. Eddig volt elég erős hányingerem, de ma kicsit enyhébb, remélem nincs gond, és nem fog megjönni, mert sajnos beteg voltam mostanában.
Eddig nekem csak vízes, krémes folyásom van néha, az se mindig, csak egyszer-egyszer pisi után, és mindig megjön érzésem van, de az előzőnél is így volt.
tegnapelőtt 16:27es vagyok.
Tegnapra nem vártam, nem is jött :) De még nem merek bízni a dologban. Reggeli kávétól már hányingerem volt, nekem is vizes, krémes folyás váltogatja egymást. Melleim feszülnek, de folyamatos "megjön" érzésem van...Drukkolok mindenkinek!
Kedves kérdező, és "tegnapelőtt 16:27es"!
Pénteki pozitív teszt mellett is gyakran rám tör a "mindjárt meg fog jönni" érzés, az a meleg görcs szerű..
Szóval lehet bizakodni!!!! :-) :-)
Még az első oldalon szerepelek. :)
1-re nem vártam. Azóta sem jött meg, de ma csináltam egy negatív tesztet. :(
Viszont tegnap reggel is, meg ma reggel is hányingerem volt a kávétól. Ráadásul én a harmadik babóval szeretnék most teherbe esni, van már kettő, de egyiknél sem volt semmi terhespanaszom. Dehát minden terhesség más és más.
Semmi megjön érzésem nincs, inkább csak feszül a hasam.
Aki csinált már negatív tesztet, mikor ismétli meg?
Az azonosítás miatt: Kriszti
Én sem vártam ápr.30-ra, és nekem nem is jött meg. Tavaly decemberben volt vetélésem, így már 2x is voltam dokinál az elmúlt 2 hétben. Pici rózsaszínezés miatt.Szikhólyagom már 5,5mm-es.
Sok sikert kívánok mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!