Van itt olyan, aki holnapra nem várja és fog reggel tesztelni? Korai lenne vagy sem?
Gratulálok! Fel tudnál tenni képet a tesztröl? MEnnyire lett halvány vagy erös a második csík?
Megértem, h nem akarsz tesztelni. Mióta próbálkoztok? Mi már 2,5 éve, ha most nem sikerült, inszemináció lesz szeptemberben és nagyon nem szeretném. Szeretnék tesztelni, mert ha van elindult valami, szeretnék tudni róla, még akkoris, ha nagyon korai és elmegy. Már többször elöfordult, h megfogant a kicsi és megállt a fejlödésben:(
Szorítok NEked!
Kedves kérdező! Sajnos nem csináltam fényképet a tesztről. Ezen a teszten egy kék kereszt látszik, ha terhes vagy. Az enyém szabad szemmel jól látható volt, már szinte azonnal. Annyira, hogy a férjem, aki elég szkeptikus alkat, is azt mondta, hogy látja!:))
Tünetek mát múlt héten voltak. Folyamatosan szurkált a hasam. Vasárnap és hétfőn este annyira fesztült a hasam alja, hogy aludni is alig tudtam. Pénteken meg vidékre utaztunk, s jóformán 45 percenként meg kellett állni pisilni, pedig ha valaki, akkor én tudtam tartogatni!:))
Remélem mindenkinek sikerül!
Kedves Utolsó!
Csak gratulálni tudok! Milyen furcsa az, hogy minden nö más és más. Én a nemvárt napján teszteltem 4 éve, csont negatív lett, kidobtam, mentem külföldre dolgozni. Ott tünt fel, he nem jön meg. De semmi más. 2 hét után teszteltem délben és azonnal pozitív lett.
Viszont ma reggel egy hatalmas negatívat teszteltem :(
Várok, hogy megjöjjön! Mondjuk érdekes, hogy peteérés óta folyamatosan mindjárt megjön érzésem van, ami derékfájással párosul, ami eddig nem volt...
Majd meglátjuk!
Boldog babavárást NEktek!
Kedves Utolsó!
Mikor fogsz tesztelni?
Szorítok nagyon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!