Akik mara vagy holnapra nem varjak, hogy vannak?
Figyelt kérdés
en a tegnap meg ma is igaz delutani pisibol,de halvany pozitivat teszteltem!!2011. aug. 17. 13:39
1/11 anonim válasza:
Nekem 18-án fog elvileg megjönni. Aug.14-i teszt negatív.
Elborítottak a szokásos pattanások, leamortizálódott a külsőm, mindjárt megjön érzésem van olykor, szóval szerintem én nem vagyok terhes.
Amúgy gratulálok:)
2/11 anonim válasza:
Ja, és lehagytam, hogy aug.11 óta folyamatos hőemelkedésem van, 37 felett, de ez tegnap óta lement 36.8-36,9 közé.
3/11 anonim válasza:
Én mára nem vártam, eddig semmi. Bár nem hinném hogy sikerült a baba. Most megjön érzésem sincs. A mellbimbóm érzékeny, de az nagyon.
Neked gratulálok:)
Kedves első, míg nem jön meg van remény. nekem már van egy 2 éves fiam, és amikor vele terhes lettem, pattanások lettek rajtam, és folyamatosan megjön érzésem volt. Majd írj hogy mi van veled!!
Drukkolok neked is, meg magamnak is:)
4/11 anonim válasza:
gratulálok!én is mára nem várom,tegnapi tesztem negatív.Te milyennel teszteltél?Mennyi ideig nem pisiltél előtte?
5/11 anonim válasza:
Sziasztok! Képzeljétek én 7.re nem vártam. Folyamatos negatív tesztek aztóta, vagy tíz. Ma elmentem orvoshoz, hogy adjon gyógyszert amitől megjön, de azt mondta előbb csinál vizeletből tesztet. Képzeljétek pozitív lett, majdnem elájultam. Úgyhogy ennyit a tesztekről, 10 nap késés után. remélem nektek is összejön. Drukk.
8/11 anonim válasza:
Szerintem is, bár még nagyon fiatal terhesség lehet, mert nagyon halvány pozi jelem van. A doki azt mondta még várjunk 1 hetet, mert kétesélyes. Ő már a harmadik csemetém lenne. Remélem lesz is!
10/11 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok. Nekem ma reggelre megjött:(
Drukk megy tovább, és minden jót nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!