Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik mára/ holnapra nem...

Akik mára/ holnapra nem várják, hogy érzitrk magatokat?

Figyelt kérdés
Én mára nem várom,eddig még semmi!!Tüneteim nincsenek.Illetve csak annyi,h. egész hónapban nagyon fájt a mellem,nagyon eres is volt,mára meg sem érzem,teljesen elmúlt a fájdalom és az eresedés is.Ez nagyon aggaszt...:(Veletek mi újság?Sajnos görbém nincs...
2009. okt. 21. 10:50
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Görbém nekem sincs, de tünetem sincs :( Holnapra nem várom és nagyon reménykedem.... Nekem azt mondta a dokim, hogy a mell nem fáj minden nap ugyanúgy a terhesség elején, tehát ez még nem feltétlen gond. Mért meg most a hődet, ha az átalagosnál magasabb (37 körül), akkor elképzelhető, hogy babás vagy, ha lent van nagyon, akkor valószínűleg meg fog jönni :( Szorítok Neked!
2009. okt. 21. 11:00
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

én holnapra nem vàrom! Attol még megmérheted, ha magas jok az esélyeid 37 körüli! :) Kicsit fura a méhemnél, az a megjön érzés! Mellem kicsit érzem! Délutàn meg hàgyinger, émelygés, bàr ez ovu ota, nem tudom miért! Nekem ilyen a gôrbém:

[link]

2009. okt. 21. 11:02
 3/33 A kérdező kommentje:

Elsőnek,mérem a hőmet,5 pers után megírom:),bár nem lesz az igazi,mert ugye reggel kéne :)

Kedves második,nem vagyok nagy görbe szakértő,de a tiéd gyönyörű,szurkolok magunknak!

2009. okt. 21. 11:05
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még csak most volt pém,de a második válaszolónak tényleg ígéretes!

Mindenkinek drukkolok és várjuk a pozi teszteket!

2009. okt. 21. 11:10
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, köszi :D azért tulzàs hogy gyönyörü, ciklus elsöfelében màr azt hittem nem lesz ovu, és lett! De az tuti hogy ilyen magas egyik görbémen se volt még! Föleg nem a ciklus végén! Drukkolok mindenkinek!
2009. okt. 21. 11:11
 6/33 A kérdező kommentje:
Enyém a világ legrondább hője...:( 35.8C
2009. okt. 21. 11:25
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
2.vagyok, nekem most 37.1! Kedves kérdezö, akkor neked még lehet ma este megjön, sajnàlom! Ha holnap pozitiv lesz, leirom, hogy értem el 6 honap utàn! :) Ne aggodj, lesz az még 37 felett is!
2009. okt. 21. 11:28
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. ... a hőt sajnálom, de ne csüggedj, várd meg a holnapot és ha semmi, akkor tesztelj!!! Nagyon szorítok!
2009. okt. 21. 11:37
 9/33 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot.Múlt hónapban is,késett 5 napot,Akkor reggel mértem a hőmet,és akkor is nagyon alacsony volt.Ja és csináltam 4 tesztet is.Persze mind negatívak voltak.:(De most nem esek bele ebbe a hibába,nem tesztelgetek állandóan,csak felesleges pénzkidobás.:( Holnap után reggel tesztelek,ha addig nem jönne meg.
2009. okt. 21. 12:19
 10/33 A kérdező kommentje:
Ja,és félidőbe mikor sűrűbben próbálkoztunk,elég beteg voltam,magas láz,szurikat is kaptam.Ennek ellenére próbálkoztunk.....Lehet h. ez is befolyásolta:(
2009. okt. 21. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!