Akik mára/ holnapra nem várják, hogy érzitrk magatokat?
Figyelt kérdés
Én mára nem várom,eddig még semmi!!Tüneteim nincsenek.Illetve csak annyi,h. egész hónapban nagyon fájt a mellem,nagyon eres is volt,mára meg sem érzem,teljesen elmúlt a fájdalom és az eresedés is.Ez nagyon aggaszt...:(Veletek mi újság?Sajnos görbém nincs...
Múlt hónapom nekem is olyan volt, hogy késett 11 napot. Eleinte szép magasan volt, örültem is, hogy biztos az vagyok, aztán a másik felében lezuhant és mensi lett. Sajna neked is valószinű megjön. Nekem is ennyire alacsony amúgy az alaphőm, nem éri el a 36. :-(
Most megint úgy vagyok, hogy tegnap még 36,7 volt ma meg csak 36,4. Pedig még csak 2 napot volt fönt és máris zuhan.
2009. okt. 21. 12:25
12/33 anonim válasza:
2. hozzászóló! Elárulnád nekem is majd! légyszi-légyszi!
Kedves Kérdező! Nagyon szorítok Neked, hogy babás légy!
2009. okt. 21. 13:32
13/33 anonim válasza:
2. vagyok :) Jojo, persze! Bàr most csinàltam egy tesztet és negtiv :( Tudom,tudom, hamar volt és ez még nem jelent semmit blablabla... De akkor is àààààààààà :)
2009. okt. 21. 13:38
14/33 anonim válasza:
Sziasztok Lányok Rena vagyok(talán így könnyebb a beazonosítás) Én is mostanság nem várom. De az Én hónapom eléggé kacifántosra sikeredett. Fogfájásra és arcüreggyulladásra kaptam a hónap elején Dalacin 300-at. Aminek egyik mellékhatása a hüvelygyulladás, hát kaptam vmi hasonlót(mert rengeteg fehér folyásom volt, eddig nem tapasztaltam ennyit) majd erre használtam Canesten kúpot. Annak abbahagyása utáni második napon piros pecsételő vérzésem volt pár csepp, meg másnap is, harmadnapra pedig enye barna foltocska( de tényleg foltocska) ma most vettem észre kevés barna foltocskát, nem tudom ez mensi vagy még beágyazódási tünet lehet. Tegnap fájt a derekam. Mást ne észleltem, a ciklusaim 26-28 nap közöttiek!
ma 13:38 Szia Rena, én Spyke:) vagyok! Elég érdekes a görbéd /én kapàsbol a 17cn.ra tettem volna az ovud/, multhonapban is jo nagyot zuhant! Igazàbol semmit nem tudok mondani, reménykedjünk! :)
2009. okt. 21. 14:32
16/33 anonim válasza:
Első vagyok. Ne aggódj, kedves "ketteske", alias Skype, két nap múlva csinálj új tesztet! A görbéd alapján remélhetőleg 2 csíkos lesz!!! Sok sikert mindannyiunknak!
2009. okt. 21. 14:45
17/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,hát most alukáltam 1 kicsit,megmértem a hőmet 10 percig,36.5.Hát jobb mint a dél előtti.:S
2009. okt. 21. 15:17
18/33 anonim válasza:
Köszönöm Spyke a válaszodat, a ferty a 16 napra rakta pé-t szóval azért van még időm, majd meglátjuk. Neked kívánok pozitív tesztet és mindenkinek!!
2009. okt. 21. 15:17
19/33 anonim válasza:
Kedves kérdezö, nagysàg rendekkel jobb! :) A gyogyszerek nem tudom mennyire befolyàsoljàk a teherbe esést ezt talàn a doki tudnà megmondani! :) Azért drukkolok neked is és mindenkinek! :)
2009. okt. 21. 15:22
20/33 anonim válasza:
1-es vagyok. Hajrá kedves kérdező, alakul ez! Ne stresszelj, reménykedjünk együtt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!