3 hónapja szültem császárral és a teszt szerint megint terhes vagyok. Vajon mennyi az esélye, hogy egészséges lesz a pici?
bocsi,hogy belekérdezek ,de hogyan védekeztetek,hogy mégis terhes lettél?(nagyon parázok egy újabb terhességtől hamar)
Egyébként nekem a dokim a lelkemre kötötte,hogy minimum 1 évet várjak az újabb terhességgel a hegszétválás veszélye miatt...
Szerintem mindenféle képen menj orvoshoz,és majd ő megmondja,hogy mi legyen.Lehet nem is vagy terhes.
Kitartás!!!!
Szia. tegnap 12:31-es vagyok.
Igen szoptatok még, bár az orvosom valóban a szoptatás elhagyását javasolta. Uganankkor más orvos pedig nem.
De azt is el kell mondanom,hogy egy olyan középutat választottam, hogy már csak 2szer szoptatok naponta (délután és hajnalban) de nem azért mert bármiféle görcsöt vagy vérzést tapasztaltam, hanem mert borzasztó megterhelőnek érzem a terhességet és a napi hat-hét szoptatást.
Így a többit tápszerrel váltottam ki, illetve mivel ekkor (amikor kiderült a terhesség) 5 hós volt a babám, elkezdtük a kóstolást (gyümölcsöt)
Azt még nem vettem észre, hogy nem ízlene neki az anyatej, csak annyi volt, hogy éjjel elkzdett 2-3 szor ébredni (előtte max. 1 szer, hajnalban) és így már teljesen hulla voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!