Missed ab után 6 hét vagy 6 hónap szünet?
Ez borzasztó!!!Igazán nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!Ekkora babát elveszíteni!!!!!!!!!!Nagyon át tudom érezni a helyzetedet!!!!!!!
Bár én 6 hetes babámat vesztettem el,de egy hónapig folyamatosan síró rohamok jöttek rám!
Csak az tartott életben,hogy 2 évnyi próbálkozás után teherbe tudtam esni,és a tudat,hogy terhes tudok lenni,nagyon jó,hiszen mostmár hihetek benne!
Szerintem nagyon vitamin hiányos lehettem és ez volt a gond,ezért nem tudott tovább illetve már az elejétől normálisan fejlődni.Ugyan is a táplálkozásom iszonyatosan egyoldalú!
Viszont mióta kijöttem a kórházból vitaminokat szedek.Femibiont,Eurovitot és folsavat.Ami kell.Május vége felé telik le a 3 hosszú hónap,és elkezdek dokihoz járni.Végre...
Persze addig is próbálkozunk!!!!:)
Nagyon drukkolok Neked,hogy sikerüljön minél hamarabb túl tenni magad ezen a szörnyűségen,ha mással nem,azzal tudlak biztatni,hogy azért,hogy minél hamarabb terhess lehessél!!!!
Sok sikert Neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!