Kb. 2 hete nagyon fáradt és álmos vagyok, mindig elalszom. Terhes vagyok, vagy mi bajom van?
Figyelt kérdés
Az utolsó mensim jan.9-14 volt, pé-m 20-a körül.
Éreztem, csak a pontos dátumot nem tudom :(
Azóta kb 8-9-én kellett volna megjönnie, és még mindig nem jött meg. A hasam alja nagyon szúr,a mellem érzékeny, nem viselem el magamon a melltarót sem. Állandóan morcos vagyok, pedig én az az örökké mosolygós típusba tartozom, és a párom sem érti mitől változtam meg.
Csináltam tesztet, de negatív lettt, pedig örülnénk a babának :)
2008. febr. 12. 12:08
1/5 anonim válasza:
tesztelj kb 5 nap múlva, ha addig sem jön meg
2/5 anonim válasza:
Szerintem ezek lehetnek terhességi tünetek, pár nap múlva csinálj még egy tesztet reggeli vizeletből. Drukkolok! (18 hetes kismama)
3/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem csinálj még egy tesztet,vagy akár kettőt..egyik ismerősömnek sem mutatta ki az első 2 , csak a 3.!! És tényleg babát várt már javában!
4/5 anonim válasza:
Csinálj megint tesztet, mert nagyon gyanús, hogy babás vagy, de a reggeli első vizeletből csináld, még ha a dobozon az is áll, hogy a nap bármely szakában elvégezhető, és várjál többet az eredményre, mint ami a csomagoláson van. Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem jan. 8-án volt az utolsó mensim, pé - m 21 - én. Február 5 - én kellett volna megjönnie, de 7 - én és 9 - én pozitív lett a tesztem. Hasfájáson, álmosságon és enyhe mellfájdalmon kívül más tünetem nem volt. Most is ezek vannak, bár a mellfájdalom erősödött és állandóan éhes vagyok. Lehet, korán teszteltél. Tesztelj a hétvégén, akkor már ki kellene mutatnia, ha babás vagy. Szorítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!