Hétvégén (nem) kellene megjönnie, de azon kívül, hogy 2 napja szurkált a hasam, semmi tünetem nincs. Nem fáj a mellem, nem barnázok, stb. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2008. febr. 12. 10:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem feltetel,h legyen tuneted,van aki eszre sem veszi,meg is jon kozbe,es csak honapok mulva derul ki,h babas.
Drukkolok,h babas legyel
2/4 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem sem volt. Csak kimaradt a vérzésem. Jah, meg egy kicsit fáradékony, aluszékony lettem. De semmi más látványos tünetem nem volt. 2 gyereket szültem, de még csak hányingerem sem volt egyikkel se.
3/4 anonim válasza:
Minden variáció lehetséges. A tünetek egyébként is leginkább a vérzés kimaradását követően kezdenek előjönni (a szakirodalom szerint)
4/4 anonim válasza:
Nekem a hasam alja fájt, mintha meg akarna jönni, alig észrevehető mellfájdalom és álmosság gyötört egész nap, aztán kimaradt a mensim. A nem várt mensi után 2 nappal teszteltem, + lett. Ha nem bírod ki, a nem várt mensi napján tesztelj, de jobb pár nappal utána és reggeli vizeletből. A hasfájás a közelgő mensitől is lehet. Szorítok, hogy baba legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!