Hét elején 4 napig szúrkált a petefészkem, majd mensi megjön érzésem volt, tegnap kellett volna megjönnie, ma már a mindjárt megjön érzésem is elmúlt. Lehet ez baba?
Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 13:47
2/11 anonim válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet? Ha már késik akár 1 napja is akkor már elég nagy az esélye hogy a teszt kimutatja ha van baba.
Drukkolok!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, holnap tesztelek reggel.Meg ma este is:) Voltatok már így ti is?
2009. máj. 29. 13:53
4/11 anonim válasza:
Első vagyok: én még sajnos nem :(
Drukkolok hogy + legyen! :))))
Majd írd meg hogy mi lett!
5/11 A kérdező kommentje:
mindenképpen megírom, köszönöm a drukkolást!
2009. máj. 29. 13:59
6/11 anonim válasza:
Én a 2. vagyok. Sajnos még nekem sem késett soha. A mindjárt megjön érzés meg sokszor előfordult már velem, de sajna még nem volt baba.
7/11 anonim válasza:
Szia!
Nekem ugyanezekkel a tünetekkel lett pozitív tesztem már a kimaradt napja előtti este (nem győztem kivárni a reggelt :)).
Kb pé után 8-9 nappal kezdett szúrkálni a méhemnél, aztán mindjárt megjön érzés..
Szorítok és holnap visszajövök megnézni a híreket! :)
8/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok, jó a jó hírekről is hallani néha!Nagyon feldobott az üzeneted,várom a holnapot!
2009. máj. 29. 14:33
9/11 anonim válasza:
Én is így voltam....azt hittem h késik csak,de pozitívat teszteltem,és ma már 7 hónapos a kicsi fiam!
10/11 A kérdező kommentje:
halványan, de pozitív a teszt!!!:))Köszönöm, szorítok!!!
2009. jún. 3. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!