Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Irnátok minél töben? Ki...

Irnátok minél töben? Ki szeretne babát? Vagyis sokan vagyunk akik probálkozunk? Irjatok

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 17:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Mi 19 hónapja próbálkozunk az első babával!Minden rendben van mindkettőnknél,mégsem jön..!A closty sem segített...!!Talán jön az inszem..!Minden jót mindenkinek!!!
2011. ápr. 25. 15:34
 22/31 anonim ***** válasza:
Szia mi lassan 1 éve próbálkozunk a tesóval.Az első elsőre sikerült.:(
2011. ápr. 25. 15:55
 23/31 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi november óta próbálkozunk. Múlt hónapban összejött, de csak 1 hétig örülhettünk, mert elvetéltem. Most kényszerszünet van. :( Jövő hónapban újra kezdjük! :)

Mindenkinek mihamarabbi babásodást! :)

2011. ápr. 25. 18:17
 24/31 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok. Azt még elfelejtettem, hogy másodikat szeretnénk. Az első gyermekem 2 hónapban sikerült 8 éve... Telik az idő, talán azért nehezebb most. :(
2011. ápr. 25. 18:20
 25/31 anonim ***** válasza:
Picit több, mint 2 éve :(. Túl 2 műtéten, 3 sikertelen inszemináción, 2 lombikon és egy fagyis lombikon :(. Nyáron lesz a következő.
2011. ápr. 25. 20:35
 26/31 anonim ***** válasza:
Májusban kezdünk a Kaáliba 4. babaproject. Mindenkinek sok sikert.
2011. ápr. 25. 21:37
 27/31 anonim ***** válasza:
Mi ősszel kezdtük a babaprojektet. Eddig semmi. Remélem, hamarosan kismama lehetek!
2011. ápr. 26. 07:09
 28/31 sumergo ***** válasza:

Kitartást és több türelmet mindenkinek. Tudom mit éreztek. Nem tudtam megállni, hogy ne reagáljak a fentebb írtakra. Kicsit elszomorított, hogy akinek fél éve ill. 1 éve nem sikerül, vagy csak pár hónapja esetleg, már rémeket lát, hogy soha nem sikerül. Nyugalom és kitartás. Nekünk 7 év után sikerült, de sikerült. Én akkor jutottam el odáig, hogy lazábban tudtam venni, nem görcsöltem, és úgy álltam hozzá, hogy most aztán már sikerülni fog mindenképp.

Röviden: 3 méhenkívüli, rossz pajzsmirigy, 6 lombik.

Utolsó lombik előtt láttam a tv-ben egy orvost, aki azt nyilatkozta, hogy akinek van petefészke és méhe, annak a tudomány mai állása szerint szinte 100 %, hogy lesz gyereke. Ez nagyon megnyugtatott.

Mielőbbi babásodást, és türelem, türelem........:-)

12 hkm

2011. ápr. 26. 10:10
 29/31 anonim ***** válasza:

Nekünk 2 éve nem sikerül, minden rendben, egy dolgot nem próbáltunk még a Preseedet. Akinek azzal sikerült írjon!

Köszönöm.

Closti, hőmérőzés, eg küret, ovutesztek, nagyjából mindent kipróbáltunk, és van már gyermekünk is, mégsem jön....

2011. ápr. 26. 10:17
 30/31 anonim ***** válasza:

Mi majd csak jövő hónaptól próbálkozunk. Nagyon sokat olvasom az itteni kérdéseket és hozzászólásokat. Már előre rengeteg dolgot tanultam. Az első helyen a pozitív gondolkodás áll és hogy nem szabad feladni. Én is megpróbálok nem kétségbe esni, ha elsőre nem sikerül. Majd sikerül másodikra vagy később. De egyszer bizti összejön. Sok sikerült a próbálkozóknak! :)

26/L

2011. ápr. 26. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!