Irnátok minél töben? Ki szeretne babát? Vagyis sokan vagyunk akik probálkozunk? Irjatok
Sziasztok! Mi november óta próbálkozunk. Múlt hónapban összejött, de csak 1 hétig örülhettünk, mert elvetéltem. Most kényszerszünet van. :( Jövő hónapban újra kezdjük! :)
Mindenkinek mihamarabbi babásodást! :)
Kitartást és több türelmet mindenkinek. Tudom mit éreztek. Nem tudtam megállni, hogy ne reagáljak a fentebb írtakra. Kicsit elszomorított, hogy akinek fél éve ill. 1 éve nem sikerül, vagy csak pár hónapja esetleg, már rémeket lát, hogy soha nem sikerül. Nyugalom és kitartás. Nekünk 7 év után sikerült, de sikerült. Én akkor jutottam el odáig, hogy lazábban tudtam venni, nem görcsöltem, és úgy álltam hozzá, hogy most aztán már sikerülni fog mindenképp.
Röviden: 3 méhenkívüli, rossz pajzsmirigy, 6 lombik.
Utolsó lombik előtt láttam a tv-ben egy orvost, aki azt nyilatkozta, hogy akinek van petefészke és méhe, annak a tudomány mai állása szerint szinte 100 %, hogy lesz gyereke. Ez nagyon megnyugtatott.
Mielőbbi babásodást, és türelem, türelem........:-)
12 hkm
Nekünk 2 éve nem sikerül, minden rendben, egy dolgot nem próbáltunk még a Preseedet. Akinek azzal sikerült írjon!
Köszönöm.
Closti, hőmérőzés, eg küret, ovutesztek, nagyjából mindent kipróbáltunk, és van már gyermekünk is, mégsem jön....
Mi majd csak jövő hónaptól próbálkozunk. Nagyon sokat olvasom az itteni kérdéseket és hozzászólásokat. Már előre rengeteg dolgot tanultam. Az első helyen a pozitív gondolkodás áll és hogy nem szabad feladni. Én is megpróbálok nem kétségbe esni, ha elsőre nem sikerül. Majd sikerül másodikra vagy később. De egyszer bizti összejön. Sok sikerült a próbálkozóknak! :)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!