Irnátok minél töben? Ki szeretne babát? Vagyis sokan vagyunk akik probálkozunk? Irjatok
Mi ebben a hónapban kezdtünk el próbálkozni :)
24/N
Mi már több mint 1 éve próbálkozunk, azóta mindketten szeretnénk babát, de sajnos még nem sikerült!
Az együttlétek gyakoriságán kezdtünk el most változtatni, hátha az a baj, hogy túl sok volt a szex, mert az baba szempontjából nem előnyös. Dokinál is voltam most és ő is adott tippet. Velem úgy néz ki minden rendben, megnézett UH-n, megnézte a görbéimet. Tehát ezek alapján minden úgy tűnik, hogy nálam okés.
Mi most kipróbáljuk azt, hogy minimum 3-4 nap szünetet tartunk a termékeny napok előtt és a termékeny napokon mindent beleadunk! :) Hátha így sikerül.
Én 27 éves vagyok a férjem pedig 28.
Nagynénémék 1. babája nagyon nehezen jött össze..kicsivel több mint 1 év alatt. Most már szeretnének testvérkét, és lassan 2 éve próbálkoznak vele...
Az első baba előtt kiderült, hogy a nagynéném férjénél van a baj... Krónikus prosztata gyulladása volt. Kapott rá gyógyszert és rá 2 hónapra megfogant a bébi.
Most egyiküknél sem találtak semmit, mégsem akar jönni a tesó lassan 2 éve...
Nagyon el vannak keseredve.
üdv.
Mi már 10 hónapja próbálkozunk a második babán. Az első is majdnem 1 év alatt sikerült (a második rögtön, nem is számítottunk rá, de sajnos 10 hetesen elment).
Remélem, minél hamarabb siker koronázza "fáradozásainkat". Mielőbbi gyermekáldást mindannyiunknak!
Nekünk a harmadik éles hónapunk, most nagyon rákészültünk... vettem digitális ovutesztet, vitamint szedek, s úgy tűnik volt peteérésem is. szépen fent van a hőm... szóval nagyon remélem, most összehoztuk.
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok! :)
Sziasztok!
Mi már több mint 1 éve próbálkozunk de sajnos eddig nem sikerült. Kezdtük Gyuri bácsi teáival, ittam a fagyöngytinktúrát de semmi. A párom fürjtojást iszik rostossal összekeverve. Elvileg mindkettőnknél oké minden, gyakorlatilag mégsem jön a baba:( Hőmérőzöm, vitaminokat szedek vagyis szedünk, kaptam tüszőrepesztő injekciót, hormonokat de semmi. Nagyon nehéz időszak ez de azért remélem hamarosan összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!