Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Irnátok minél töben? Ki...

Irnátok minél töben? Ki szeretne babát? Vagyis sokan vagyunk akik probálkozunk? Irjatok

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 17:19
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

Mi ebben a hónapban kezdtünk el próbálkozni :)

24/N

2011. ápr. 20. 18:02
 2/31 anonim ***** válasza:

Mi már több mint 1 éve próbálkozunk, azóta mindketten szeretnénk babát, de sajnos még nem sikerült!

Az együttlétek gyakoriságán kezdtünk el most változtatni, hátha az a baj, hogy túl sok volt a szex, mert az baba szempontjából nem előnyös. Dokinál is voltam most és ő is adott tippet. Velem úgy néz ki minden rendben, megnézett UH-n, megnézte a görbéimet. Tehát ezek alapján minden úgy tűnik, hogy nálam okés.

Mi most kipróbáljuk azt, hogy minimum 3-4 nap szünetet tartunk a termékeny napok előtt és a termékeny napokon mindent beleadunk! :) Hátha így sikerül.

Én 27 éves vagyok a férjem pedig 28.

2011. ápr. 20. 19:45
 3/31 anonim ***** válasza:
két eve nem jön a baba :(! Már Kaáliba járunk.
2011. ápr. 20. 20:44
 4/31 anonim ***** válasza:

Nagynénémék 1. babája nagyon nehezen jött össze..kicsivel több mint 1 év alatt. Most már szeretnének testvérkét, és lassan 2 éve próbálkoznak vele...

Az első baba előtt kiderült, hogy a nagynéném férjénél van a baj... Krónikus prosztata gyulladása volt. Kapott rá gyógyszert és rá 2 hónapra megfogant a bébi.

Most egyiküknél sem találtak semmit, mégsem akar jönni a tesó lassan 2 éve...

Nagyon el vannak keseredve.

üdv.

2011. ápr. 20. 21:08
 5/31 anonim ***** válasza:
mi is most kezdtünk el próbálkozni ebben a hónapban :)
2011. ápr. 20. 23:03
 6/31 anonim ***** válasza:

Mi már 10 hónapja próbálkozunk a második babán. Az első is majdnem 1 év alatt sikerült (a második rögtön, nem is számítottunk rá, de sajnos 10 hetesen elment).

Remélem, minél hamarabb siker koronázza "fáradozásainkat". Mielőbbi gyermekáldást mindannyiunknak!

2011. ápr. 21. 08:15
 7/31 anonim ***** válasza:
A testvérkét szeretnénk most összehozni. 9 hónapja próbálkozunk, bár nem minden hónap ennek jegyében telt el. Volt, hogy középidőben nem is voltunk együtt, volt, hogy szorongtam az egésztől, úgyhogy inkább rápihentünk egy hónapot, hogy lelkileg is teljesen felkészült legyek. Szóval még időben vagyunk, de már azért nagyon örülnék neki, ha sikerülne teherbe esnem.
2011. ápr. 21. 08:23
 8/31 anonim ***** válasza:

Nekünk a harmadik éles hónapunk, most nagyon rákészültünk... vettem digitális ovutesztet, vitamint szedek, s úgy tűnik volt peteérésem is. szépen fent van a hőm... szóval nagyon remélem, most összehoztuk.

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok! :)

2011. ápr. 21. 08:33
 9/31 anonim válasza:
Mi lassan két éve próbálkozunk! Már voltunk orvosi vizsgálatokon, de semmit nem találtak! Az elmúlt három hónapban peteérés figyelés,tüszőrepesztő és progeszteron mellet sem sikerült teherbe esnem!Nagy csalódás!
2011. ápr. 21. 08:51
 10/31 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi már több mint 1 éve próbálkozunk de sajnos eddig nem sikerült. Kezdtük Gyuri bácsi teáival, ittam a fagyöngytinktúrát de semmi. A párom fürjtojást iszik rostossal összekeverve. Elvileg mindkettőnknél oké minden, gyakorlatilag mégsem jön a baba:( Hőmérőzöm, vitaminokat szedek vagyis szedünk, kaptam tüszőrepesztő injekciót, hormonokat de semmi. Nagyon nehéz időszak ez de azért remélem hamarosan összejön.

2011. ápr. 21. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!