Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? (16/L)

Terhes vagyok? (16/L)

Figyelt kérdés

Az előző menstruációm óta 3 fiúval feküdtem le. Egyikükkel sem védekeztünk rendesen, csak megszakítással. :/ Mind3an azt mondták nem élveztem belém, de most nagyon félek. 13.án meg kellett volna jönnie, 14.én meg is jött de nem mondhatom normális vérzésnek. Napi néhány csepp 1 tampon/betét sem telik meg, és barnás, néha kicsit rózsaszínes színe van. 20a van és még mindig tart. Március végén egy hétig antibiotikumot szedtem. lehet az antibiotikum ennek a furcsaságnak az oka? Januárban is kaptam antibiotikumot és akkor is gyengébb volt kicsit. (de azért nem ennyire!!:S) mit tudok csinálni? anyáéknak nem mondhatok semmit iszonyat kiakadnának. nyáron is apám vett nekem tesztet. Lehet hogy terhes vagyok? segítsen valaki.

(16/kislány)

És kérlek titeket inkább segítsetek, ne negatív kommenteket küldjetek. :S 2 fiúval úgy feküdtem le, hogy nem voltam magamnál.

2011. ápr. 20. 14:31
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:

Szia, azt nem tudom megmondani hogy terhes vagy vagy sem...

De mindenképp mondd meg a szüleidnek, mert akkor nagyobb baj lessz, ha egyszer csak meglátnak egy babát... bár úgyis észrevennék a hasadból.

Vegyél terhességi tesztet, ha tényleg az vagy akkor lehet abortusz/AMI NAGYON ROSSZ DOLOG, ÉS NEM TÁMOGATOM/ de inkább minthogy rossz sorsa legyen a gyereknek, amit most nem fogok kifejteni.

Azért az már elég durva hogy egy hónap alatt három pasival...

Ezt nem tartom úgymond korrekt dolognak, de te tudod, viszont gumit használnotok kellett volna...

Ez nagyon nagy felelőtlenség volt.

A nagyobb baj hogy valami nemi betegséged lehet, aamivel sürgősen fordulj orvoshoz!

Kitartás, sok sukert:)

2011. máj. 20. 16:44
 42/50 anonim ***** válasza:
Drága lányom én csak 19 vagy, de egy akkor pofont leb*sznék neked, hogy kiszédülnél a világból. Szex az még oké. Egyszerűen szánalmas vagy. Bogyók meg pia meg mit tudom én. Nem sül le a képedről a bőr? Anyádék büszkék lehetnek rád. Bár nem tudom milyen családban nevelkedsz, hogy ezt hagyják vagy nem vesznek észre semmit. Már ha nem kamu a kérdés.
2011. jún. 4. 17:46
 43/50 anonim ***** válasza:

No végig olvastam a kálváriádat :P És a hozzá szolokat...Szóval ,hogy 16 évesen azon agodsz,hogy terhes leszel az ciki...de tényleg..védekezz csajszi mert tényleg van csúnyább is mint a terhesség...Pl egy jó is herpesz ami után aztán nem találsz pasit aki lefekszik veled...De amúgy most azt hiszed te használod ki a pasikat szexel...pedig nem így van...téged használnak ki elég csúnyán...te egy lány vagy..te lehetnél az aki azt mondja jaj hagyad magad...16 évesen még ne legyél az egy éjszakás kapcsolatok rabja...mint látod az nem neked való DE tényleg!!

Jah és aki nem szívott cigit...nem ivott még...bla bla bla...Embert...te mi vagy egy apáca??

Erre szoktam mondani: Tisztelek becsüllek DE...

Éltél te egyáltalán??Mondjuk kinek ez az élet kinek az...

De sztem nem kell elítélni azt az embert aki bulizásban éli ki a fiatal korát...

-oké kiscsaj TE már túl kiéled azért lejjebb a volumét...-Én fiatal koromban lázadtam és imádtam...17 évesen cigiztem-még ha meg is fulladtam tőle:P- meg csak azért is ittam -persze 2 sörtől már gatya voltam akkora ivós voltam:P - de éltem...és most örülök,hogy végül is 22 évesen úgy megyek majd férjhez,hogy hátranézek és röhögök a múlton meg,hogy milyen szép volt..mennyi cimbora maradt belőle:)És ha megyek az utcán találkozok ismerősökkel...mert szereztem őket és jó volt együtt marhulni:)

Szal élje ki magát mindenki a maga módján:)

2011. jún. 10. 10:47
 44/50 anonim válasza:
1 hónap alatt 3 fiúval?.. semmit sem javít a dolgon hogy nem voltál magadnál. meg is érdemelnéd, hogy terhes legyél, mint azt már említették, tanulnál belőle. csak szegény babát sajnálnám nagyon.
2011. jún. 23. 16:29
 45/50 anonim válasza:
GRATULÁLOK RIBANCKÁM. NA MI LETT A VÉGE AZ VAGY??????
2011. aug. 7. 12:03
 46/50 anonim válasza:
16 évesen persze hogy normális hogy 1-2 iszol meg hogy össze-vissza kefélsz. Naná.
2011. aug. 7. 12:28
 47/50 anonim válasza:

Bocs, de ezek után mire számítasz, mit mondanak? Sry, téll. nem akar az ember neked rosszat, én 100%-ban egyetértek az előttem írókkal, mi a fenének lefeküdni 1 hónap alatt 3 fiúval, ráadásul óvszer használata nélkül? Sztem nőgyógyász a legbiztosabb.

Hozzáteszem: Ha annyi eszed sincs, hogy ne részegedj le ennyire, akkor legalább tisztában lennél a következményekkel!

Bocs, de tényleg megérdemelnél egy terhességet!

2011. aug. 7. 17:35
 48/50 anonim válasza:
NEm érdemelne meg...Mert akkor a gyerek színá meg. Talán valami betegséget összeszedni.De majd elintézik odafent :D
2011. aug. 7. 17:39
 49/50 anonim válasza:
ribanc
2011. szept. 12. 20:41
 50/50 anonim válasza:
Vagy az se lenne rossz, ha egy jó kis hepatitis A-tól Z-ig beficcene... Remélem kiderül és anyád jól szájon vág.
2011. szept. 12. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!