Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? (16/L)

Terhes vagyok? (16/L)

Figyelt kérdés

Az előző menstruációm óta 3 fiúval feküdtem le. Egyikükkel sem védekeztünk rendesen, csak megszakítással. :/ Mind3an azt mondták nem élveztem belém, de most nagyon félek. 13.án meg kellett volna jönnie, 14.én meg is jött de nem mondhatom normális vérzésnek. Napi néhány csepp 1 tampon/betét sem telik meg, és barnás, néha kicsit rózsaszínes színe van. 20a van és még mindig tart. Március végén egy hétig antibiotikumot szedtem. lehet az antibiotikum ennek a furcsaságnak az oka? Januárban is kaptam antibiotikumot és akkor is gyengébb volt kicsit. (de azért nem ennyire!!:S) mit tudok csinálni? anyáéknak nem mondhatok semmit iszonyat kiakadnának. nyáron is apám vett nekem tesztet. Lehet hogy terhes vagyok? segítsen valaki.

(16/kislány)

És kérlek titeket inkább segítsetek, ne negatív kommenteket küldjetek. :S 2 fiúval úgy feküdtem le, hogy nem voltam magamnál.

2011. ápr. 20. 14:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

igen, ahogy mondod, nem véded magad. Ugye azzal tisztában vagy, hogy ha a terhességet meg is úszod, mert lesz annyi eszed, hogy tablettát irass magadnak, akkor is 2 éven belül elkapsz kb. 5 nemibetegséget? sé tuti hpv-s leszel? aztán amikor majd nem lehet gyereked, mert éppen kipakoltak 22 évesen méhnyakrákkal, akkor majd gondolkodni fogsz, hogy hol is cseszted el az életed.

nem hibáztatlak én téged a világért, fogod te hibáztatni magad a saját elcseszett életedért.

2011. ápr. 20. 15:54
 32/50 A kérdező kommentje:

kaptam 2 tesztet. az egyiket most meg is csináltam. tudom, hogy reggel a legjobb, de majd a másikat megcsinálom holnap reggel. iszonyatosan ideges vagyok. de NEM VAGYOK TERHES. a teszt szerint. remélem a másik is ezt fogja mutatni.

nem bírok 1 épkézláb mondatot se írni, de a lényeget értitek azt hiszem.

2011. ápr. 20. 16:40
 33/50 anonim ***** válasza:
majd, ha a HPV és az Aids teszted is negatív, akkor örülj
2011. ápr. 20. 16:42
 34/50 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de az önmegtartoztatásnak semmi köze a gumi használatához...

Szexelj ha kedved tartja, hisz tényleg az egyik legjobb dolog a világon, de legyél kicsit felelősségteljesebb, ha mindent tudsz róla, miért nem használsz gumit?Akkor azt is tudod, hogy nem csak gyereket, hanem betegségeket is összeszehedsz.Ne haragudj, de tényleg buta vagy :(

Na hogy a kérdésedre is válaszoljak nem biztos, hogy terhes vagy.Lehet antibiotikumtól is.Az én példám:5 évig megszakítással védekeztünk a párommal, nem lettem terhes.Csak akkor,amikor akartuk,de akkor elsőre:)Tehát szerencsére azért elég kevés az esély, hogy ezzel a módszerrel teherbe lehessen esni, de nem kizárt, sokan lettek már így terhesek.

Ez jó hír a számodra.

A rossz:Megint saját példa:Már 6 hetes voltam, mikor először kimutatta a teszt a terhességet.Minden nap teszteltem, mert tudtam, hogy terhes vagyok, mégse mutatta addig ki egy teszt sem.Kb 2-3 félét próbáltam.

Na szóval sok sikert kívánok...

2011. ápr. 20. 20:34
 35/50 A kérdező kommentje:

:o ha terhes vagyok, de elvileg nem, akkor én is már minimum 4. hétben lennék.

tényleg okosabb leszek ezentúl. :)

2011. ápr. 20. 21:14
 36/50 anonim ***** válasza:
Úgy legyen! :D
2011. ápr. 20. 21:34
 37/50 A kérdező kommentje:
ma reggel első pisiből csináltam még egy tesztet. negatív ez is. :)
2011. ápr. 21. 08:58
 38/50 anonim ***** válasza:

Szuper akkor legalább terhes nem vagy. Most irány a nemi beteggondozó, hogy az is kiderüljön, h milyen nemi kórságokat szedtél össze, és még időben kezeltetni tudd!

És ígérd meg, h legközelebb használsz gumit!

2011. ápr. 21. 09:17
 39/50 A kérdező kommentje:
egy pár kartonnal beszerzek :)
2011. ápr. 21. 15:47
 40/50 anonim ***** válasza:
Úristen! Ha a lányom lennél,két akkora sallert kapnál tőlem hogy a fal adná a másikat.A tanulásra koncetrálnál ennyire,nem a fiúzásra!
2011. ápr. 23. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!