Terhes vagyok? (16/L)
Az előző menstruációm óta 3 fiúval feküdtem le. Egyikükkel sem védekeztünk rendesen, csak megszakítással. :/ Mind3an azt mondták nem élveztem belém, de most nagyon félek. 13.án meg kellett volna jönnie, 14.én meg is jött de nem mondhatom normális vérzésnek. Napi néhány csepp 1 tampon/betét sem telik meg, és barnás, néha kicsit rózsaszínes színe van. 20a van és még mindig tart. Március végén egy hétig antibiotikumot szedtem. lehet az antibiotikum ennek a furcsaságnak az oka? Januárban is kaptam antibiotikumot és akkor is gyengébb volt kicsit. (de azért nem ennyire!!:S) mit tudok csinálni? anyáéknak nem mondhatok semmit iszonyat kiakadnának. nyáron is apám vett nekem tesztet. Lehet hogy terhes vagyok? segítsen valaki.
(16/kislány)
És kérlek titeket inkább segítsetek, ne negatív kommenteket küldjetek. :S 2 fiúval úgy feküdtem le, hogy nem voltam magamnál.
Szerintem az vagy, de nem biztos. Vegyél egy tesztet, és nézd meg. Vagy menj el dokihoz.
(Ja, és lehetett volna több eszed. Bocs.)
Csinálj egy tesztet. És menj el AIDS szűrésre és a nemibeteg gondozóba.
(ha enyhíteni akartála sztorin azzal, hogy kétszer nem is voltál magadnál, akkor nem sikerült. )
Segítség! Segítség!
16 évesen 3 fiúval 1 hónap alatt, úgy hogy magadnál se voltál! Gratula
Segítség! Segítség!
Hova fajul a világ.
Jól írod, te még csak KISLÁNY vagy.
Ettől függetlenül nem hiszem, hogy terhes lennél, de inkább vegyél tesztet.
Pedig megérdemelnéd a negatív kommenteket+még hogy anyud is olvassa ezt.
(Magánvélemény: én már 24 éves vagyok és riasztónak találom az ilyen kérdéseket és felfogásokat. Hová fog ez a világ fajulni így? Nem is tudom milyen érzés lenne ha ilyen gyerekem lenne....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!