Terhes vagyok? (16/L)
Az előző menstruációm óta 3 fiúval feküdtem le. Egyikükkel sem védekeztünk rendesen, csak megszakítással. :/ Mind3an azt mondták nem élveztem belém, de most nagyon félek. 13.án meg kellett volna jönnie, 14.én meg is jött de nem mondhatom normális vérzésnek. Napi néhány csepp 1 tampon/betét sem telik meg, és barnás, néha kicsit rózsaszínes színe van. 20a van és még mindig tart. Március végén egy hétig antibiotikumot szedtem. lehet az antibiotikum ennek a furcsaságnak az oka? Januárban is kaptam antibiotikumot és akkor is gyengébb volt kicsit. (de azért nem ennyire!!:S) mit tudok csinálni? anyáéknak nem mondhatok semmit iszonyat kiakadnának. nyáron is apám vett nekem tesztet. Lehet hogy terhes vagyok? segítsen valaki.
(16/kislány)
És kérlek titeket inkább segítsetek, ne negatív kommenteket küldjetek. :S 2 fiúval úgy feküdtem le, hogy nem voltam magamnál.
"este 11 után nem vagyok önmagam előjön egy másik énem.. ha meg bogyókat nyomnak belém meg itatnak főleg tudok magamról..."
Ha másik éned jön elő ajánlom keress fel egy pszichiátert, és nehagyd, h bogyókat tömjenek beéld.
Érdekes én is jártam bulizni 16 éves koromban, de soha senkinek nem sikerült engem leitatni, mert tudtam azt mondani, h kössz de én nem iszom. És ez még a mai napig így van, pedig azóta már eltelt pár év. A drogokról meg ne is beszéljünk. Eleve nem kerültem olyan társaságba...
És soha nem kellett aggódnom, h mi lesz ha teherbe estem...
Szánalmas vagy.
12 évesen a védekezésről, abortuszról, terhességről, szexről olvastam. tudok szinte mindent a témával kapcsolatban.
de ha már ott tartunk, hogy szexre kerül a sor, soha de soha nem vagyok képes ezekre gondolni. eszembe se jut. csak az éppen akkori állapotom. és tudom, hogy ez viszont már valóban butaság. vagy valami hasonló.. :/
Ágika pszichológushoz járok.. ;)
és bárki keveredhet ILYEN társaságba. nem vagyok drogos.!! néha iszom, 1-2 havonta egyszer. de ez szerintem normális..
amúgy meg nézz már körbe.! moszkva téren is csak lazán odajött a múltkor hozzám egy 30as csávó, hogy nem kérek-e 1 kis füvet.. a buszon (nem egy rossz kerület.! bp 1ik legjobb kerülete...) azt hallottam ahogy épp a helyi díler intézi az ügyeit.. és a velem egy idősek 80%a próbált már kábítószereket.
talán a világ romlásáért mégse engem kéne hibáztatni.
Nem téged hibáztatlak azért mert ilyen a világ! Neked csak az a bűnöd, hogy hagyod magad sodródni! Azért mert a fiatalok 80%a próbált már valamilyen kábítószert az nem azt jelenti, h nem tartozhatsz a maradék 20ba! Én büszke vagyok rá, h 24 éves létemre egyszer sem voltam még olyan részeg, h nem tudjak magamról, sőt még csak spicces sem nagyon. Cigit sem szívtam még soha életemben egy slukkot sem, a többiről nem is beszélve.
Tehát azzal ne védd magad, h mindenki más is hülye, mert lehetnél te a kivétel!
gratulálok a példamutató életetekhez!
de nem azt kértem, hogy fényezzétek magatokat, hanem hogy tanácsot adjatok/segítsetek/tippet adjatok mi bajom lehet.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!