Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nedves érzés az szárazságot...

Nedves érzés az szárazságot takar vagy már a vizes folyás kategória?

Figyelt kérdés

Holnapra vagy szombatra nem várom. A melleim egész hónapban nagyon furcsák, de ma már éreztem azt a megjön érzést..:(Bár a hőm még fent van és trifázisos a görbém, de tuti én vagyok az az 5%.

Nedves érzésem van tegnap óta. Nem látszik a bugyin semmi folyás. Csak ha odanyúlok olyasmi mintha nedves szivacshoz nyúlsz, látszik picit a kezeden, de ennyi. A hüvelyem elég gyakran ég ami nálam mindig akkor van ha belül ki vagyok száradva.

De a babatervezőkön azt olvastam, hogy sosem száradunk ki mint a szahara, tehát ezt a folyást akkor most szárazságnak tekintsem, vagy már vizesnek.?

2009. márc. 4. 08:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Azóta nem csináltam!Hétfőn megyek a dokihoz!De már 9.napja hogy késik!Ezt nem tudom mással magyarázni!Fel a fejjel!A megjön érzés még mindig meg van nekem!A bugyimon nekem sincs semmi!Ja és a hődet hiába nézem,mert én nem csináltam!Minden nap szexeltünk a múlt hónapban és láss csodát...:)Írj ám hogy mi van veled mert kiváncsi vagyok!
2009. márc. 6. 10:21
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd szorítok a dokinál.:) Írd meg mi volt. Én szerdán megyek a meddőségibe.:( Hát remélem jó hírekkel jövök. Már ha addig nem jön meg.
2009. márc. 6. 10:46
 23/27 anonim ***** válasza:
Na mizu veled??Nem jött meg ugye??
2009. márc. 7. 09:06
 24/27 A kérdező kommentje:

Pénteken csináltam egy nega tesztet még.:( Bár azóta sem jött meg. Pémteken és szombaton volt egy csepp barnám. De most már tettem fel tampont ma már tuti megjön. A hőm is a béka segge alá ment szóval tuti. Most már azon idegelek, hogy jöjjön már.tegnap is még együtt is voltunk a párommal hátha végre megjön. Szerdán megyek a meddőségibe, és nagyon jó lesz ha pont aznap lesz niagara szintű mensim..:( Még megvizsgálni se fog tudni. Ez az én formám. Nem tudom már miért nem sikerül.:( Nagyon el vagyok kenődve. Minden hónapban bízom. És az időpontot is azért eltaláljuk mégse.:(

Szerintem nekem sosem lesz babám. Már előre félek mit mondanak szerdán.

Remélem Te jól vagy. És sok jót mond ma a doki Neked.

Puszi G

2009. márc. 9. 08:21
 25/27 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagyok terhes!De nem értem ma megyek még dokihoz majd írok!
2009. márc. 10. 10:57
 26/27 A kérdező kommentje:

Hogyhogy????:( Nagyon sajnálom. Akkor miért volt a teszt? Mit mondott a doki? Nem lehet hogy csak nem látja? Vagy megjött a mensid? Mi a baj?

Én is menstruálok. És a meddőségiben is elkezdtem a protokollt.:( Nem egy öröm. Jövő héten átjárhatósági nagyon félek, mert valószínű van összenövésem.

Ha van kedved írj privibe. Szívesen beszélgetek Veled.

Üdv G

2009. márc. 12. 09:17
 27/27 anonim ***** válasza:
Írtam privit!!:)
2009. márc. 12. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!