Nedves érzés az szárazságot takar vagy már a vizes folyás kategória?
Holnapra vagy szombatra nem várom. A melleim egész hónapban nagyon furcsák, de ma már éreztem azt a megjön érzést..:(Bár a hőm még fent van és trifázisos a görbém, de tuti én vagyok az az 5%.
Nedves érzésem van tegnap óta. Nem látszik a bugyin semmi folyás. Csak ha odanyúlok olyasmi mintha nedves szivacshoz nyúlsz, látszik picit a kezeden, de ennyi. A hüvelyem elég gyakran ég ami nálam mindig akkor van ha belül ki vagyok száradva.
De a babatervezőkön azt olvastam, hogy sosem száradunk ki mint a szahara, tehát ezt a folyást akkor most szárazságnak tekintsem, vagy már vizesnek.?
Olyan nekem mindig volt körülötte.:(
Én ezt a szárazságot, meg az égő lázas érzést nem értem. Hol gyengébb hol erősebb.
Bár félek hogy megint előrukkolt a szervezetem valami aranyos dologgal had reménykedjek.:(
Ellőttem a tesztet. Naná hogy nega.:(
Most megnéztem a folyást és olyan érzés volt mintha krémes tubusba nyúltam volna.
Semmit nem értek már.
Írtam egy kérdést még a"reménykedhetek" kérdéssel. Ott a görbém már azon se igazodom ki. Sajnos a másik progi ahol vezetem az nem engedi kimásolni, pedig azon szépen látszik a három ugrás.
Én leszek az 5%.
Én vagy holnapra vagy szombatra nem várom az is kb annyi. Egyébként ha nagyon akarom és a fény felé meresztgetem a szemem akkor látom a szellemcsíkot(bár ezt szerintem aki nagyon akarja odalátja.:()
Tudom kicsit túlreagálom, de még jó volna 30 előtt szülni és azt hiszem erre egyre kisebb az esélyem.:(
Meg mellette van egy kis endometriózisom is(azért irányítottak egy év után rögtön a meddőségibe).
Bár anyu pont ma beszélt az egyik kolleganőjével(2 gyerek mamája és mellette sajnos most gyógyul a mellrákból), hogy a hámlásom az tuti baba jele, mert alakulnak át a tejmirigyek és ne izguljak nem ilyen a rák kezdete, ez nem az(mert már arra is gondoltam).
Kicsit ideges vagyok ha más nem azért ha megjön pont nem fog tudni a doki még csak meg se vizsgálni.
De tényleg ilyen "mocsok" a természet. Trifázisos görbe az ember kezd reménykedni azt mégse.
Ha reggel nem esiik a hőm a melóból hazafele veszek tesztet(megint).
Akkor ha holnap reggel nem esik a hőm próbálok ilyet szerezni.
Te pedig ne izgulj biztos ott a mütyürke..:) jaj de irigyellek(már bocs). Olyan jó volna még ebben az évben kismanót dadálni.
Egyébként nem dobtam ki a tesztet és most már határozottan szellemcsíkos. Bár tudom ez sz..t se ér, de jól esik nézegetni amíg nem jön meg..:)
Még azt ami nega lett, mert tegnap egy tizedet esett a hőm, de ma megint visszament. Úgyhogy lehet hazafelé veszek egyet. Már nem értem. 2 napja van mensi görcsöm(mindig várom ha wc-re megyek, hogy barnázni fogok), 4 napja fel vagyok fújódva, de nagyon(ez mindig egy nappal mensi előtt van). Ja és tegnapelőtt jött a hisztim. Még anyu is mondta telefonba hogy hallja sajna meg fog jönni holnap. Én is így gondoltam. Hát nem.
Egyébként most vagy csont száraz vagyok, vagy ha kicsit felljebb nyúlok ott meg krémes, de a bugyin semmi nem hagy nyomot.
Hátha a cickafark így kiizél velem, hogy tolt mindent én nem tudom mit csinálok. Bár ha késne akkor a tünetek is késnének nem?
Nemrég tettem fel a "tegnapra vagy holnapra nem várom" kérdést. Ott a görbém. Bár érdemben választ nem kaptam.
Te jól vagy? Van azóta újabb pozid? Remélem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!