Mesi előtt többen írták a szárazságot tünetnek, mennyire kell szárazra gondolni?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a nemvárt napja, a hő még szépen fenn, egész eddig a bugyin semmi nyom. Ma dutól nagyon kevés fehér váladék, nem annyira krémes, de nem is mondanám vizesnek sem.2009. aug. 6. 19:14
1/4 anonim 

válasza:

Ez jó jel babára! A fehérfolyást terhesség alatt szokták tapasztalni. Én még sosem tapasztaltam, terhes sem voltam még...Sok sikert!
2/4 anonim 

válasza:

A folyás nem mérvadó, mindenki mást tapasztal, így nincs olyan hogy jó jel vagy nem jó jel. Nekem a fehér folyás pl mindig menzi volt, mikor baba volt akkor semmi folyásom nem volt ami nekem fura volt. Van akinek meg a fehér folyás fura és babát jelent. Erre ne adj.
De ha ma is magas a hőd és tényleg ma kell nem megjönnie az jó jel lehet, de még az sem 100%!
Ugye azért nem jött még meg?
Tesztet akár ma is csinálhatsz, de ha nem jön meg holnap reggel is!
Drukkolok hogy baba legyen!!!!!
3/4 anonim 

válasza:

Én ebben a hónapban nagyon reménykedtem, mert mensi előtt száraz voltam, és csupán mensi előtti nap volt egy ici-pici krémes folyásom. Ilyen még soha nem volt nálam, úgyhogyí nagyon csalódott voltam. Remélem nálad babát jelez,de én többet nem hagyatkozom erre.
4/4 anonim 

válasza:

Szia Kedves kérdező!Lett akkor babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!