Nedves érzés az szárazságot takar vagy már a vizes folyás kategória?
Holnapra vagy szombatra nem várom. A melleim egész hónapban nagyon furcsák, de ma már éreztem azt a megjön érzést..:(Bár a hőm még fent van és trifázisos a görbém, de tuti én vagyok az az 5%.
Nedves érzésem van tegnap óta. Nem látszik a bugyin semmi folyás. Csak ha odanyúlok olyasmi mintha nedves szivacshoz nyúlsz, látszik picit a kezeden, de ennyi. A hüvelyem elég gyakran ég ami nálam mindig akkor van ha belül ki vagyok száradva.
De a babatervezőkön azt olvastam, hogy sosem száradunk ki mint a szahara, tehát ezt a folyást akkor most szárazságnak tekintsem, vagy már vizesnek.?
Gratulálok.:)
Én már nem nagyon bizakodom.:( Több mint egy éve ezt várom minden ciklus végén. Bár most a melleim nagyon furik voltak(bimbó égés, hámlás, naponta többször észreveszm hogy kifehérednek stb.)
Voltak jelek. De most ettől megint összezuhantam.:(
Köszönöm aranyosak vagytok.
Az igazság az, hogy nem is nagyon reménykedtem a dologban amíg nem jött a melleimmel ez a dolog. A párom is látta, tehát nem csak bebeszéltem. De sajnos jövő szerdán már meddőségiben van időpontom és amilyen szerencsés vagyok nemhogy babám nincs még pont mensizni is fogok.:(
Gratulálok.:)
Két napja teszteltem a negatív volt. Igen hát ez az hogy én is érzem hogy az vagyok, de hinni már nem hiszek. Úgy voltam hogy ma reggel csinálok egy másik tesztet, de mivel jött a mensis érzés inkább kihagytam. 3 napja fáj a derekam és állandóan fel vagyok fújódva mint a lufi(ez nálam mensi előtti nap), de már két napja nem múlik és nincs mensi se.
Talán délután ellövöm a tesztet, csak rossz lesz megint azt a rohadt egy csíkot látni.(Én már 2 hónapja teázom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!