Létezik olyan nő, aki nem képes szeretni a gyerekét?
Édesnek tartom a babákat meg minden, de igazából nem tudnék mit kezdeni egy gyerekkel. Nem tudom hogy kéne hozzá beszélni, nem tudnám elképzelni, hogy gügyögjek neki, mondókákat tanuljak, szoptassak, leüljek vele játszani és egyebek. Nincs gyerekem, de ismerősök gyerekeinél mind ezt tapasztaltam. Soha nem is fogok szülni, mert úgy érzem ez a helyzet a saját gyerekemnél se változna. Valahogy sosem mozgattak meg a babák. Sosem ájultam el, és közben vágyakoztam arra, hogy : nekem mikor lesz már? Volt már valaki így? Lehetőleg olyanok írjanak, akik már szültek és korábban így éreztek. Megváltozott a helyzet? Persze mások válaszait is szívesen várom.
19/L
Teljesen megértelek,mert még fiatal vagy.Én 18évesen mentem férjhez és úgy alakult,hogy nem született gyermekünk,pedig szerettünk volna.Mindig azt gondoltam,hogy én aztán nem fogok szülni,csakis császárral,és nagyon állatias-nak ítéltem a szoptatást.Tehát gyerekes ésszel álltam a dologhoz.És úgy alakult,hogy 15évig nem lett baba és már annyira vágytam rá 30éves korom után,hogy azt mondtam ha 3napig vajúdnék az sem érdekelne....Bármit megadtam volna érte.Ma 35éves vagyok és van egy másfél éves kislányom,akit simán szültem és sírtam 3napig,mert kevés volt a tejem,nem tudtam szoptatni.Mellszívóval fejtem éjjel-nappal,hogy azt kapja...Szóval a szülést csodálatos élménynek éltem meg,hihetetlen szép volt...A kislányom pedig az életben a legfontosabb.Innét éreztem az életem kiteljesedni....
Majd te is felnősz hozzá,hogy vágyj majd a gyermekre,még nagyon fiatal vagy,nincs ebben semmi rendkívüli.De ne feledd,a nők ezért születnek,én nem cserélnék egy férfival sem.Ezt majd csak akkor érted te is meg...
Szia,
Én 18 éves vagyok, és ugyanúgy érzek mint te. Bár én aztmondanám magamra hogy karrierorientált vagyok inkább, mint anya típus. Egész pontosan annyira ,hogy el sem tudnám képzelni, hogy valaha saját gyerekem legyen Mostanában viszont hobbiból szoktam nézegetni ezt a topicot, és már kicsit másként állok a témához, hogy MAAAJD EGYSZEEER talán lesz gyerekem.
De attól függetlenül hogy pár év mulva hogy döntesz, lehetsz boldog, és az a legfontosabb. :)))
18/L
kedves 23:32!
Ha Neked az olvasgatástól már változik a véleményed, hát akkor már ezért megéri, hogy ide írogatunk, és töltjük a drága időt a gép előtt mi "öregek" :-), hogy Ti fiatalok lássátok, reményt kapjatok, és kicsit átérezhessétek, hogy milyen csodálatos(de egyben fárasztó, és néha fájdalmas is) szülőnek lenni.
Tanuljatok, bulizzatok, éljetek, legyen egy szerető párotok, meg egy kis kecó, teljen el 5 év utána pedig kívánom, hogy átéljétek ezt a mindent betöltő érzést, az anyaságot!
az egyik válaszadó a sok közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!