Igaz az, hogy ha zömében üveges bébiételt eszik, akkor nem fogja szeretni az én főztömet?
Ezt mi nem fogjuk tudni megmondani neked. Minden babának más az ízlése. :)
Én kb. 7 hónapos koráig adtam kisfiamnak üvegeseket. Utána már napi 2 üveggel fogyott, anyagilag nem bírtam. De legalább addigra kitapasztaltam, milyenek tetszenek neki, és elkezdtem leutánozni az üvegeseket, ugyanolyan ízvilágot, és állagot "varázsoltam" neki az általam főzött kajákból. Aztán valahogy egyik napról a másikra kunyizott a mi kajánkból, és azóta nem kell neki az ízetlen bébikaja. :)
Főtt krumlit és megfőtt zöldséget összeturmixolod, egy pici sót még főzés közben beleteszel, turmixnál meg egy pici jobb minőségű vajat, és nagyon ízletes kajákat lehet csinálni!
Nem lesz semmi baja a babának ha icipici sót és vajat is kap, max ízlik neki a te általad készített főzelék. És nem 250 forintba kerül, hanem 70 forintba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!