Jók ezek a méretek? Ma voltam nődokinál.
Ma vagyok a 12. napon és a dokim meg uhzott és azt mondta hogy van 4 tüszőm 2db 14mm és 1 db 15mm a 4. azt mondta hogy pici.
Jók ezek a méretek vagy kicsik?
Szerintetek?
Nem kevés a 4 tüsző vagy másnak nincs ennyi?
Esélyem van a babára ebben a hónapban?
Ja meg azt mondta hogy a méhnyálkahártyám jó de nem mondott méretet.
Seítsetek már 3 éve várunk a picire.
Ezek a méretek jók.
1 héten belül meg fog repedni valamelyik tüsző, vagy talán több is, mert naponta 1-2 mm-t is nőnek, és 18-20-25mm -esen repednek meg, kinek hogy. Úgyhogy akcióra fel. :))
Nekem ennyi tüszőm csak clostival volt egyszer, egyébként a havi 1 mérhető méretű tüsző is untig elég. :)
Drukkolok Nektek!
Sziasztok.Köszönöm szépen a válaszokat én nem szedek clostyt tavaly novemberben szedtem utoljára azóta nem de ittam a cickát meg a palástfüvet de nem rendszeresen hanem mikor eszembe jutott egy héten kb 2 max 3szor lehet az segített de nem tudom és remélem megérik és meg is reped holnapután kell visszamennem hogy megrepedt e mert egy csöppöt nem nagyon de magas a prolaktinom , remélem sikerül ebben a hónpban ha nem irány a lapar.
Utolsó neked azóta sikerült clostyval babásnak lenned?
Szia.Nekem pont ugyanezek voltak az értékeim ebben a hónapban.Nekem sem mondta az UH-s orvos,hogy rosszak lennének,bár itt többen írták nekem,hogy ezek nem jó értékek.
Hányadik napon volt tojásfehérjés folyásod?Mert nekem pont a 12. napon volt.
Szia.
Nekem a 15. napon szokott lenni a pém általában és nekem még csak ma kezd valami ksi folyás lenni eddig nem volt bár szerintem nekem jók ezek az eredményke mert tavaly a clostyval a 12. napon volt 1db 8mm tüszőm ahhoz képest ez most tökéletes.
Miért nem jók ezek az eredmények szerinted?
2. vagyok.
Nekem clostival nem sikerült a baba, csak addig volt peteérésem, míg szedtem, amint abbahagytam, megint nem... Aztán a fekete üröm kapszulát próbáltam ki (babatervezok.otthona.net-ről rendeltem), és már a 2. hónapban sikerült a baba. Őt sajnos elveszítettük 2 hete, de közben kiderült, hogy a pajzsmirigyem egy picit alulműködik, és ez okozhatta a bajt...
Szia.
Nagyon sajnálom a pici babádat mert egy csodálatos dolog ha megfogan de egy gyötrelem ha elveszíti az ember tiszta szívemből sajnállak , és meg gondolom ezt a fekete üröm kapszulát hátha tényleg segít nekünk is , kedves utolső elötti köszönöm a kedves válaszod és nem találom a kérdésed hogy tetted fel?
Vagy be tudnád linkelni akkor szívesen elolvasnám.
Kitartás és fel a fejjel.
Mielöbbi babásodást mindenkinek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!