Szerdán kellett volna megjönnie, de az utolsó három szeretkezéskor (múlt hét szombat, most péntek és szombat), véreztem. Ez méhszájseb?
Figyelt kérdés
Bár szerintem az nem lehet, lézerrel 4 éve helyrehozták.
Már 1 hete majdnem megjön érzésem van, és reggelente pisilés után véres marad a WC papír, de egyébként semmi más. Most pillanatnyilag úgy érzem, hogy mindjárt megjön, majd leszakad a derekam, de a fenti tüneteken kívül más semmi. Az utolsó ciklusom is 34 napos volt, most a 32.nél járok. Az elmúlt 2 hétben fel voltam fázva, antibiotikumot szedtem.
Szerda óta iszonyatos, hirtelen fáradtság tör rám. Volt már vkinek ilyen problémája? Egyre többet szeretnék enni. Nem gondolnám, hogy babás vagyok (sajnos), hiszen akkor szerintem nem vérezgetnék. Mit gondoltok, mi lehet?
2008. febr. 10. 22:27
1/1 anonim válasza:
Sokminden lehet, én dokihoz mennék izibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!