A cickafark kuszálta össze a ciklusomat? Mik ezek a tünetek? Tanácstalan vagyok több mint egy év önvizsgálat után?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan lettem.:( Már azt sem tudom a ciklusom hányadik napján vagyok. A peteérésemet a programok is áttették egy kkésőbbi időpontra.(2 nagy felugrás volt benne). De a másodiktól vannak tüneteim(mellégés, fehér a bimbóm közepe, hámlik, mensi érzés stb.) Az első felugrás a görbémen pont a megfelelő időben volt(eddigi peteérések alapján). Lehet hogy trifázisos a görbém és ezt értelemzi félre?
Ebben a hónapban ittam először a cickafarkat. lehet az kavarta meg teljesen a ciklusom?
Már 14 hónapja próbálkozunk és teljesen tanácstalan vagyok. Ilyen görbém és a melleim se voltak még ilyenek sohase.
Szerintetek?
2009. márc. 2. 10:36
1/1 A kérdező kommentje:
Ha az első felugrást nézem akkor ma 11dpo-n vagyok, ha a másodikat akkor csak 6 dpo-n.:(
2009. márc. 2. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!