Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha hónapokon keresztül nem...

Ha hónapokon keresztül nem esek teherbe, lehetséges, hogy végre spontán teherbeesek?

Figyelt kérdés
2008. febr. 10. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nalam igy volt,es mire arra a pontra eljutottam,h akkor jol van meg varjunk a baba projektel,es inkabb meg sieles,utazas,stb.akkor mar a kovetkezo honapban nem is jott meg.

Amikor gorcsoltem rajta,es meg menszesz elott megcsinaltam a terhessegi teszteket addig esze agaban sem volt osszejoni a baba,de ahogy letettem a dologrol,es kesobbre halasztottam rogton.

Ilyenkor latszik az is,h tenyleg nagyon sokat tud segiteni az agy,es nagyon sokat tud rontani is.

10 hetes kismama

2008. febr. 10. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt. Már megvolt az időpontunk egy klinikai kivizsgálásra. De az utolsó mensim nem jött meg, teszt pozitív. Így a kivizsgálás eémaradt :)
2008. febr. 11. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!