Mit csináljak, hogy ebben a hónapban már végre teherbeesek?
Figyelt kérdés
Több éve próbálkozunk, de hiába. Az orvos szerint minden rendben van velünk. Mit csináljak, hogy tuti babás legyek? Okt.06-án jött meg a menstruációm és most 9-én múlt el, fogamzásgátlót sosem szedtem. Mi az ami biztos, hogy bejön pl. hőmérőzéssel kitudom számítani mikor legyünk együtt? Tudtok tippet adni mit hogy csináljak? Kérlek segítsetek! Nagyon köszönöm! 23/l2010. okt. 9. 19:46
1/8 anonim válasza:
Ha 28 naposak a ciklusaid, akkor 18-án, 19-én és 20-án mindent bele. Akció után maradj fekve 5-10 percig. És ami a legfontosabb: ne akard magadba szuggerálni a babát, mert annál inkább nem fog jönni. Tudom, nehéz ennyi idő után nem akarni, de mégis ezt tudom tanácsolni. Kösd le magad, ne a baba körüli gondolatok foglalkoztassanak. Olvass, nekem nagyon jól eltereli a gondolataimat. Remélem, tudtam egy kicsit segiteni.
2/8 anonim válasza:
Próbáld ki az aviva tornát.Sok embernek segített már.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. okt. 9. 20:35
4/8 anonim válasza:
Használj ovu tesztet, azzal tutira tudni fogod, mikor kell együtt lennetek.
5/8 anonim válasza:
Igyál vörösbort:)Segít a megtapadásban.Nekem bejött.Most is ezen vagyunk.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Hormon vizsgalaton voltal mar? Nekem is folyton azt mondta az orvos(ok), hogy minden rendben. De tobb ev sikertelen probalkozas utan, vervetel soran kiderult, hogy magas a prolaktin szintem. Aminek orvendek, mert nekem egy kisse hihetetlen volt az, hogy " minden rendben"- akkor miert nem jon a baba? Most gyogyszert szedek, es remelem a legjobbakat.
Szivbol kivanom, hogy minel hamarabb babas legyel.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget és a jókívánságot! :) Én is kívánok nektek mihamarabbi pocakosodást. :)
2010. okt. 9. 21:47
8/8 anonim válasza:
Nekem mind a 2 gyerekem úgy jött össsze,hogy már lemondtam róluk!!!Vannak még CSODÁK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!